Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 14:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Monturi pentru match
MesajScris: 13 Feb 2011, 09:01 
Neconectat

Nu mai zice nimeni nimik :?: :!: :?: :!: :)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 17:33 
Neconectat

L-am rugat pe Florin Aschioape sa explice cum face monturile in cazul a 3 tipuri de wagglere luate intamplator, dar vad ca m-a driblat elegant. Eu v-am zis ca subiectul s-ar putea sa intereseze pe cei care doresc sa invete de la maestri. Pacat ca doar 2-3 maestri se incumeta sa-i ajute! Sincer ... ma asteptam la mai mult!
Hai Ady Suciu, te rog, fa tu ceva, ca se pare ... ca nu toata lumea e la fel de sociabila ca tine! :)
Aditza pescarul, pune si tu o intrebare si vezi daca ti se raspunde! Hai, curaj!

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 18:44 
Neconectat

M-i se pare un stil de pescuit foarte fain dar sunt la inceput,deci nu am apucat sa ma lovesc de vreo problema asa ca nu c-am stiu ce sa intreb...Ar fi OK ca toti cunoscatorii sa explice cat mai multe chestii despre aceasta tehnica (poze cu monturi,video)...si cred ca ar fi bine venite si niste EMISIUNI la match.(imi plac cele a-le domnului Suciu) :)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 19:07 
Neconectat
Moderator global

Aditza pescaru' scrie:
M-i se pare un stil de pescuit foarte fain dar sunt la inceput,deci nu am apucat sa ma lovesc de vreo problema asa ca nu c-am stiu ce sa intreb...Ar fi OK ca toti cunoscatorii sa explice cat mai multe chestii despre aceasta tehnica (poze cu monturi,video)...si cred ca ar fi bine venite si niste EMISIUNI la match.(imi plac cele a-le domnului Suciu) :)

..azi am filmat una(emisiune) la Fir intins cu Cosmin Brola , de genul atelier , in care am facut si explic citeva monturi . Va aparea in curind .
Vom mai face una pe balta la concursul lui Adi Sebestain unde daca vremea ne permite si voi concura , voi pescuii exclusiv la match si voi incerca sa bat rubezienele . Emisiunea va fii pentru siteul www.FishWorld.ro a lui Tudor si Micutu . Tot acolo va aparea in curind un articol in episoade (are vre-o 8 pagini si e prea lung sa apara odata) despre tot ce inseamna match.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 19:17 
Neconectat

adi suciu scrie:
Aditza pescaru' scrie:

..azi am filmat una(emisiune) la Fir intins cu Cosmin Brola , de genul atelier , in care am facut si explic citeva monturi . Va aparea in curind .
Vom mai face una pe balta la concursul lui Adi Sebestain unde daca vremea ne permite si voi concura , voi pescuii exclusiv la match si voi incerca sa bat rubezienele . Emisiunea va fii pentru siteul www.FishWorld.ro a lui Tudor si Micutu . Tot acolo va aparea in curind un articol in episoade (are vre-o 8 pagini si e prea lung sa apara odata) despre tot ce inseamna match.

traiti, nea adi! se vede ca ceva sa schimbat in viata dvs...
stati mai mult in sanul familiei, nu mai batatoriti coclaurile si restaurantele si aveti timp si de scris... cu fetita in poale sau langa dvs.
un viitor posesor de fetita! ;)

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 08:55 
Neconectat

Ady Suciu a zis Emisiunea va fii pentru siteul www.FishWorld.ro a lui Tudor si Micutu . Tot acolo va aparea in curind un articol in episoade (are vre-o 8 pagini si e prea lung sa apara odata) despre tot ce inseamna match.
Foarte buna ideea Ady! Iata ca tot mai multi pescari incep sa realizeze avantajele unor metode moderne de pescuit (ex. Sheffield) in detrimentul celor invechite, grosolane si primitive, practicate de pescarii de subzistenta. E un pas inainte spre modernizarea pescuitului sportiv romanesc, iar voi, pescarii de competitie aveti un rol determinant in toata problema asta.
Pacat ca nu toti realizeaza acest lucru (inca) :!: :!:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2011, 11:59 
Neconectat

Eu cred ca asta e cea mai buna montura totusi, intr-adevar nu e un pescuit sportiv :lol: :lol: :lol: :lol: urmariti asta:

http://www.youtube.com/watch?v=1-bg-cvdjD8

Sus

MesajScris: 16 Feb 2011, 20:01 
Neconectat

Prietene! Noi vorbim aici de lucruri mai serioase. Nu pot sa rad la asemenea bravuri.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2011, 20:13 
Neconectat

pescar_amator scrie:
Eu cred ca asta e cea mai buna montura totusi, intr-adevar nu e un pescuit sportiv :lol: :lol: :lol: :lol: urmariti asta:

http://www.youtube.com/watch?v=1-bg-cvdjD8

daca acei oameni nu au bagat curent :|.. :shock: eu ma las de pescuit (chiar daca nu pot :lol: )

Sus

MesajScris: 16 Feb 2011, 21:16 
Neconectat
Moderator global

Nu au bagat nimic , este o chestiune de care americanii chiar se ingrijoreaza si anume explozia si invazia fitofagului chinezesc din apele americane. Pentru ei este o catastrofa ecologica.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Următorul

Ora este UTC [ DST ]