Andrei Ghioghiu scrie:
... eu nu vreau sa induc pe nimeni in eroare....
Sunt convins de asta, dar - iata mai sus- apelezi la un sofism
Andrei Ghioghiu scrie:
Totusi, cu cateva exceptii majoritatea divizionarilor plus multi alti pescari cu state vechi si mai noi in pescuitul stationar sunt de acord cu sistemul. De ce oare?
Pai nu e de mirare! Ei sunt primii beneficiari. Si au tot dreptul sa-l sustina.
Dar eu ma gandesc la un proiect pe termen lung si bine sustinut. Si nu pe logica : "hai sa facem si sa vedem ce iese".
Ar trebui consultati si AGVPSR si potentialii sponsori. Vad ca exista tendinta ca sa fie un singur sponsor. Observati ca in multe sporturi - intre care si fotbalul- sunt mai multi sponsori.
De ce pescutul la crap si de spining si-au atras sponsori?! Mai intai intrebati-i pe acestia. Mai apoi "infiltrati-va" printre acei pescari.
Si cum spunea cineva mai sus un sponsor nu vine cu bani de amorul artei; sponsorizarea - de regula - este o investitie. Pai niciun "mogul" nu-si risipeste banii fara sa stie care este si castigul lui.
Addidas sau Nike nu sponsorizeaza decat dupa ce tenismanul- sa zicem- castiga cateva turnee.
S-au facut vreo 2 afirmatii care spuneau ca AJVPS-urile nu premiaza castigatorii. Din ceea ce stiu eu - si stiu bine!- nu numai ca premiaza castigatorii dar primesc bani si toti competitorii! Asta pentru respectarea adevarului!