fflorin scrie:
gerard2000 scrie:
Am primit varga,dar frumos ar fi fost sa-mi fi spus si mie de problema cu segmentul crapat[ al doilea de la varf],dar asa sunt oamenii ca sa-si vanda marfa....nu?.....greseala este a mea ca am mers pe incredere
Scuze de raspunsul intarziat dar numai azi dimineata am iesit de pe tura de 24. Desi poate nu ma crezi imi dau cuvantul de onoare ca varga nu avea cand a plecat de la mine nici un defect. Te-ai uitat cumva cu atentie pe ambalaj sa nu fie cauza acestui inconvenient modul de manipulare a celor de la posta? Te rog trimite-mi o foto. pe adresa de mail
ff_alexandru@yahoo.com sau un tel.la 0749-060615. Eu nu mi-as permite nici ptr. un produs scump dar ptr. o varga de 70 ron sa-mi patez obrazul asta in masura in care ma poti crede. Te rog sa iei legatura cu mine sa discutam acest inconvenient. Multumesc.
Imi cer eu scuze fata de tine,pentru cele postate,dar se pare ca vina este a unui prieten de-al meu care care mi-a ridicat varga de la posta la cererea mea,a verificat-o si fara sa-mi spuna a tras prea mult de segment si la fortat.Te rog inca o data sa ma scuzi pentru acuzele aduse si-ti doresc un PASTE FERICIT