Pescuit Stationar

Acum este 10 Ian 2025, 14:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: vand feeder
MesajScris: 12 Mai 2011, 19:20 
Neconectat

Mi-a ajuns feederu de la "domnu" bennasi ... In primul rand NU este nou cum a specificat in anunt, in al doilea rand are un inel lipsa ( asta o fi motivul vanzarii ) si mai are si doua defecte de fabricatie ! cu alte cuvinte am cumparat un gunoi cu 100 de lei.
L-am sunat pe vanzatorul asta fantoma si mi-a spus ca ce vreau sa-mi faca el acuma .. Nu imi mai raspunde la telefon, nu imi mai raspunde la mesaje.. sa facut nevazut cu toate ca eu as putea sa-i fac o reclamatie si sa opresc banii sa nu ajunga la el.

Aveti grija daca vedeti ceva ce va intereseaza la excrocul asta de doi lei !!! se poate sa primiti vreao " bata" la cine stie ce pret !

Pacat ca nu exista o rubrica de feedback in forumul asta ca sa putem sa-i expunem pe bisnitarii astia sa nu mai poata da tepe si la altii .

Oricum eu o sa-i caut toate topicurile si o sa le murdaresc cu fapta asta de prost gust .

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 20:49 
Neconectat

cusiguranta a opri banii sa ajunga la el ar fi una dintre solutii. astfel de oameni nu cred ca au ce sa caute printre noi, iar moderatorii ar trebui sa i dea ban pe acest forum daca este chiar asa cum spuneti :o :o :o :o

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 21:01 
Neconectat

savian scrie:
cusiguranta a opri banii sa ajunga la el ar fi una dintre solutii. astfel de oameni nu cred ca au ce sa caute printre noi, iar moderatorii ar trebui sa i dea ban pe acest forum daca este chiar asa cum spuneti :o :o :o :o

Chiar daca primeste ban revine. Da-i in public nume, aresa sa ne ferim!!!!
Si eu am facut un schimb pnv. si va spun ca a fost ultima ocazie.
Opreste banii daca nu esti multumit si ai posibilitatea!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 13 Mai 2011, 06:18 
Neconectat

Probabil ca deja si-a si facut un alt cont pe site si acuma sta linistit cu gandul ca a facut o afacere ... Rog moderatorii sa se gandeasca serios la un topic destinat teparilor unde o sa putem face o lista cu cei care nu inspira incredere ca sa nu mai pateasca si altii la fel !

Sus

MesajScris: 13 Mai 2011, 08:46 
Neconectat

domnu ionel, nu am raspuns la tel. pt ca nu eram in tara. Cand m ati sunat ca va ajuns lanseta , si ca are probleme la un inel(e ciobita pastila) v am spus sa mi l trimiteti inapoi si ca va trimit banii fara nici o problema. la care d voastra mi ati spus ca stati prea departe de posta si va trebuie doua ore sa ajungeti pana acolo si ca o sa schimbati d voastra inelul. in continuare ma puteti suna sa rezolvam aceasta problema (imi trimiteti lanseta ,va trimit banii in asa fel incat sa acopere toate cheltuielile d voastra).ma scuzati de inconvenient, chiar nu stiam de acel inel (probabil nu l am depozitat eu corect)

Sus

MesajScris: 13 Mai 2011, 14:27 
Neconectat

Neintelegerea noastra a plecat din momentul in care nu mi-ati raspuns nici la telefon nici la mesaje cu toate ca mesajele au fost citite. Eu, patit fiind am luat-o ca atare si am crezut ca e teapa.

Ma bucur ca pana la urma ne-am inteles ca oamenii si imi retrag cuvintele spuse mai sus !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]