Buna ziua! Sunt nou pe forumul acesta si, de asemenea, sunt nou si in tainele pescuitului la match (d-abia in stadiul de documentare
). Doresc sa achizitionez o lanseta match de 4,20m (ar merge si un 3,90m, dar asta ca un compromis). Acum sa dau detalii despre pestele vizat: caras si platica mare (500g- 1 kg) dar si crap si cteno de pana la 5 kg. M-ar interesa o lanseta cat de cat puternica si cu care (foarte important) sa pot sa scot si crapi de 4-5 kg undeva intr-un buget de 150-maxim 200 de lei (sunt student, ce sa-i faci?!). Consider ca cea mai indicata ar fi una parabolica (daca nu e, va rog sa ma contraziceti). Pana acum am luat in calcul lansetele de la Energofish: Black Spider Match si Rubin Match. Credeti ca sunt potrivite? Si daca da, care dintre ele ar fi mai rezistenta? Le are cineva sa poata sa imi dea si mie mai multe detalii? Sau eventual niste recomandari care sa se si potriveasca in buget si, de ce nu, cu experienta mea care e un mare 0 la acest stil de pescuit. Orice parere ma poate ajuta. Va multumesc anticipat!