RaduDan scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
In plus conteaza si experienta si starea de spirit, ca la fotbalisti daca sunt in forma.
ps. tu cat de des pescuiesti la crap? cate partide faci lunar? pariu ca ti-ai schimba parerea in cazul in care ai pescui de 3-4 ori pe luna.
Absolut Andrei, mi-as schimba parerea, dar gandeste-te ca nu mi-e chiar la indemana sa fac de doua ori pe luna un drum de Ben spre exemplu, asta inseamna cam...350 de km..undeva pe acolo per drum la care pui taxa, nada, momeala, consumabile...Poate pentru cei cu un sponsor in spate nu e chiar asa de greu...dar tot usor nu este...Daca mai pui si timpul liber care nu mi-e chiar la indemana...atunci ai vedea ca este posibil ca intr-un an sa nu fac niciun pescuit intr-un carpodrom. De aceea si concursurile in carpodrom, pentru mine sunt inca o enigma.
Atunci, da-mi voie sa-ti spun ca parerea ta este gresita. Eu unu degeaba le spun oradenilor ca nu fac ei ceva bine in pescuitul obletilor, cand eu sigur nu pescuiesc la oblete. No ofense.
la partea cu sponsorii, nu te gandi ca primesti nada pentru pescuitul de placere, dar totusi ai ceva avantaje.....