@ Zsolty
Placerea a fost de partea mea , sper sa ne mai auzim si anul acesta !
alintudose scrie:
Ai cumva vreun CD / matrita in format DXF ?
Adevarul e ca noua masina imi ofera posibilitatea sa prelucrez si sa proiectez aproape orice forma imi debiteaza mintea ( in marja de 230 mm lungime si intre 2-40 mm diametru ) , dar ma limitez ca , in afara de cele clasice deja cunoscute , sa scot modele strict functionale , nu nonsens-uri .
sendre scrie:
Plute excelente la vedere....dar de procurat ????
Cum am spus si mai sus , pe site-ul meu este formularul ”Contact” , deocamdata sunt disponibile doar in limita stocului , curind o sa fie stoc la blank-uri si vor putea fi personalizate in functie de preferinte si de comanda .
nicolae adrian scrie:
D-le Pandy va rog prezentati si cateva modele cu antena metalica. Multumesc!
In primul rind , pentru toti , sunt Pandy ( fara ”d-le”...
)
Practic orice tip de blank ( corp ) poate fi personalizat in toate felurile posibile , in functie de accesoriile de pe stoc . Dar....dar , pot fi create probleme de echilibrare , flotabilitate , rapiditate sau evolutie lenta si foarte lenta , etc . Nu ma dau inapoi de la a satisface preferinta fiecaruia si sa inzorzonez blank-ul cum vrea el , dar inainte de asta ii sugerez varianta cea mai adaptata la acel model si in functie de tinta de baza ( apa , stil de pescuit , peste vizat , vint , curent , etc ) .
Deci e valabil si pentru cele echipate cu antena metalica . Pot fi montate pe diverse blank-uri cu kile diverse , carbon , sticla , otel . Mai nou folosesc eloxarea antenei de otel printr-un tub foarte subtire de plastic fluo , foarte vizibil , dar pot fi facute si prin vopsire in diverse culori . Personal prefer cu kila ce trece prin corp si se prelungeste cit de lunga se doreste antena , cu eloxare si inel arc ( sunt cele mai rezistente ) sau cu antene forate cu fixare direct in kila , dar cum spuneam , in limita necreerii dezechilibrelor ....si aici e mult de discutat .
Citeva forme agreate de mine :