fishermanVN scrie:
Pai da...si celalalt forum(de pe AVP)ajunsese atipic...si am crezut ca aici invatam ceva...pina la urma in ce consta atipicul, ca nu m-am prins? E un forum atipic despre pescuit sau despre bascalie? N-am putut sa citesc un topic despre o nada, un cirlig, o pluta, o tehnica...nimic...iar daca noi, astia care nu sintem in cercul vostru, daca avem nedumeriri ,sintem imediat taxati...luati in bascalie...ma rog...pina la urma stie cineva ceva despre nada Rameau(particularitati, granulometrie, gama coloristica, adresabilitate)?
ne cerem scuze daca te-am suparat cu ceva dar cred ca am raspuns clar si la obiect , adica : "acesta nada nu a intrat OFICIAL in Romania ...si am recomandat , EU , nada trabucco care este din belsug si este foarte buna si relativ ieftina(..10 lei kg in magazine) . Nu pot da relatii despre ceva care nu cunosc ...nu cred ca a fost nici o bascalie . particip la multe concursuri si nu am auzit chiar pe nimeni sa foloseasca asa ceva , din pacate . Ca raritati pot sa spun ca am folosit Mosella , Katyus , Lantos etc (nada care intra in tara tot pe reteaua Ungaria ) si am mai vazut ca este folosita cu succes de alti pescari , putini la numar , dar mai mult in combinatii cu nadele traditionale .
Nu mai fiti asa suparaciosi ca viata-i scurta , mai distrativa putin , sau daca nu puteti , cititi printre rinduri numai ce va intereseaza