Ha Ha hA ,nu puteai sa ma gasesti mai bine
si eu am pescuit pe canalul ala
...babusca predominant cu ceva platici frumoase
.Deci adancime 5-6ft(1,5-1,8m) ai nevoie de 2kg Sensas Canal Noire,1kg Sensas Roach Noire,2 pungi de leam,si 1/2 cutie de Tracix negru,+250ml coriandru asta daca poti face rost.Nada vie. Ai zis ca nu poti face rost de foui,si larve,pacat era recomandat pt un pescuit la 13m pt platica mare amestecat doar cu Grey Leam si cu larva in carlig.Deci la 9-10 m cu puta de 0,6 grame pe fir de 0,10mm cu struna de 0,07mm,carlig Sensas 3405 marime 22.Elastic No.4 pe 3 segmente(recomandat Preston Original Slip),mai ai nevoie de casteri ,ceva viermi si pinki.Arunci cu mana
9-10 bulgari marimea mandarinei(atentie nu mai mari ca am vazut pe altii ca aruncau marimea mingii de handbal ;si plina de viermi) )tu nu ai treaba cu astia...astia nu e pescari
...pui numai casteri un pumn .Dupa o ore de la nadire sau ma rog asta tine de... si cum simti tu
incepi nadirea cu prastia 1 la 5 min cu 25-30 pinki, iar la fiecare a 5-a prastie schimbi cu 10-15 casteri.Nada la fiecare 15 min o cupa ,daca n-ai cupa
te descurci ,in principiu cu mana numai daca simti ca ceva nu e in regula si pestii s-au retras.Atentie la prastia cu viermi
in functie de curent cu aprox.1-1,5m deasupra locului unde ai hotarat sa faci cursa.Daca respecti ce te-am sfatuit garantez 10-15Kg la prima partida