nagy victor scrie:
si mie imi plac , inca mai am din alea pe care le-am luat acu' mai bine de 2 ani
sa fii sanatos sa poti face cit mai multe !
Multumesc, de asta avem cea mai mare nevoie, sa fim sanatosi !
Imi cer scuze ca am absentat o perioada, dar probleme de administrare-dotare m-au tinut departe de indeletnicirea mea. De miine se updateaza stocul, inclusiv cu modelele noi si vor fi expediate celor care au solicitat.
Am trecut la paint camouflage ( scuze iar pentru poze, dar pina soseste DSRL-ul nu mai e mult ), combinatie de nuante, mat-satinate, catifelate la atingere si proprietati anticapilaritate, teflon lichid nemtesc, peliculogen, special creat pentru constructia plutelor de calitate, elastic flotant, imbunatateste flotabilitatea. Pentru antenaje am primit vopsea superfluo de calitate foarte buna si foarte vizibila, absorbanta de lumina, adera si pe plastice, fara ancora.
Mai jos, ceva pentru pasta / cubulet / peleta mare / colaj de boabe, etc, cu antena tubular/elastica de 3,0 mm diametru ce ajuta semnificativ la echilibrare/portanta crescuta, montate pe chile de sticla, foarte elastica, ce nu se fragmenteaza in cazul ruperii, foarte rezistente la soc in drill cu peste mare, inel arc inox fixat pe antena sau cu picor fixat in corp. Modelul blank-ului se monteaza cu diverse tipuri de accesorizari.