Sunt unelte care stau degeaba, poate pentru unii sunt folositoare.
Lansete match- 1 buc. lanseta match
BlackStar GR (Cormoran), 4,2m, 247g, 5-25g, actiune progresiva, cu mandrina modificata (avea inele de prindere a mulinetei), in stare buna,
pret 100 lei;
- 1 buc. lanseta match 3,9m
OnsetFloat (Baracuda), 5-18g, greutate 208g, in stare buna,
pret 100 lei;
- 1 buc. lanseta match
Shimano Catana, 3,9m, fast action, BX390FA, greutate 214g, cu inelul al 3-lea rupt pe segmental de mijloc , stare buna,
pret 125 lei;
- 1 buc. lanseta match
Nitrox (Trabucco), 4m, greutate 190g, 10-20g, actiune rapida, i-am eliminat segmental dintre primul si al 2-lea inel, stare buna,
pret 100 lei;Trusa plute- contine tub cu waglere lestate, nelestate, stick-uri, plute fixe, diverse gramaje, 33 buc, unele noi, unele folosite, totul la
80 lei;
Lansete spinning- 1 buc. lanseta spinning
BlackStar CM, 1,95m, light, actiune A, 2-20g, lure weight 3-15g, greutate 153, IM10, constructie WFT+ coramid, stare foarte buna,
pret 200 lei (cred ca au fost cele mai bune lansete de la Cormoran, echilibrarea este la nivelul mandrinei, datorita greutatii din cotor)
- 1 buc. lanseta spinning
CARB-O-STAR DE LUXE (Cormoran), 2,4m, IM6 Grafit+Kevlar, 10-30g, greutate200g, foarte echilibrata datorita greutatii din cotor, actiune medium fast; mandrina crapata si al 3-lea inel din varf cu pastila Sic sarita, pret
100 lei;- 1 buc. lanseta spinning
Flexus 2,1m MH, C/W 8-15lb, actiune fast, greutate 172g, stare foarte buna,
pret 100 lei;
- 2 buc. lansete spinning
Cabela’s Fish Eagle II, blankCX2 grafit,3m, line wt. 8-15lb, lure wt. ¼-1 oz. (7-30g), stare foarte buna,
prêt 175 lei/buc. (ambele 300 lei, se trimit in tub original Cabela’s)
- 2 buc. lansete crap 3,3m,
BlackStar GR de la Cormoran, putere 1,75 lb., actiune progresiva, stare buna, una a suferit un mic accident la imbinare, reparata si perfect functionala,
pret 200 lei ambele;Mulinete- 1 buc. mulineta
baitcasting Banax Tova, 6 rulmenti, ca noua, functioneaza impecabil,
pret 100 lei+ bonus o lanseta cu maner trigger 1,8m, putere 10-30g;- 2 buc. mulinete
Cormoran Cortec 35, 4A, in stare buna, tambur rezerva, pret
80 lei ambele- 1 buc. mulineta
Cormoran Cortec 35, 3P, putin folosita, tambur rezerva,
pret 60 lei Trusa rapitori- contine:cutie, numeroase gruburi si shaduri de la Storm, Mann’s, Berkley, carlige offset, linguri oscilante de la BlueFox, Berti, Gipo, 6 voblere Salmo, rotative Meps 0-3, pensa, fir metallic pentru strune, nu am mai pomenit plasticele fara valoare; totul la 200 lei
Prefer predare personala in Bucuresti, nu am mai vandut si trimis in tara, dar totul trebuie sa aiba un inceput.
Preturile sunt f. putin negociabile.
Alte relatii la tel. 0740162535, sau PM
Am multe poze, asa ca le pun pe rand.
Pentru poze :
http://www.feederfishing.ro/forum/viewt ... f=9&t=1500http://www.rapitori.ro/forum/curatenie- ... 20151.htmlCu stima
Catalin Mateescu