pecar amator: Sigur,paznicul de la Sarulesti este alt soi,o stiu toti pescarii,nea Marin de la Sandulita este mai plin de...exces de zel.Deh...fost bucurestean,are impresia ca e primar acolo,dar ma rog...
Florin Sitaru :Nu folosesc inaintas la varga,doar la match.iar despre plute,nici nu vreau sa-mi amintesc,erau preferatele mele pentru varga,Cralusso Jumbo(nu gasesc altele sa se vada atat de bine).Carasii au intrat la pufulete cu viermusi,pelete cu aroma de usturoi,boaba de porumb,viermusi sau libelula artificiala,sau pur si simplu cocolos.Varga de 7m este cam grea(a mea),deci pun o momeala care sa selecteze pestele,ca daca as scoate-o de cate ri o scot pe cea de 6m as face febra.Dilema mi-a lamurit-o cineva pe alt site,a luat 2 carasi la 1,5 si 2 kg,dar pana i-a scos,a patit exact ca mine.Fireste,la Sandulita poate intra orice,salau,crap,sturion...iar in situatia asta,firul meu de 0,10 nu inseamna mare lucru.In orice caz,lasand paguba la o parte,cele aprox 10 secunde de dril,nu ti le mai da nimeni inapoi,este ceva unic.Momentul este frustrant(o reactie de genul celei pe care a avut-o Benzar la canalul cu apa calda de la cernavoda cand pescuia la rube),dar senzatia de "inima in gat" nu dispare mult timp.Vinerea viitoare voi folosi fire mai groase,chiar si de 0,16,dar numai sa creasca apa aia odata,mi-a spus cineva ca a scazut pana la primul prag...
|