Pai vezi tu Petrisor, tocmai de finala vorbeam si eu , ca ai ratat in spume fara sa stii cauza si pana nu a venit Brola cu indicatiile de la Zsolt nu ti-ai revenit. Faptul ca ai fost sfatuit sa faci o semi nadire grea , tocmai pentru a aseza platicile pe substrat l-ai confundat si asta ti-a dat rezultat si a coincis cu schimbarea varfului . Ai facut ceva bine dar ai gresit concluzia , prindeai foarte bine , odata asezate pe substrat platicile, si cu varful acela subtire.
Nu trebuie sa ma crezi pe mine , intreaba-l pe Zsolt daca a fost sau nu asa. Eu nu am vorbit cu el pe tema asta insa am fost foarte atent la ce faceai , recunosca smerit ca m-am distrat si ca imi statea pe varful limbii sa iti spun , dar , a fost un concurs totusi....
La fel a patit si colegul dintre noi , numai ca la el a fost si mai grav , a bubuit nadirea de baza , a bagat larve si pamant si ultimele 3-5 cosulete le-a descarcat intre ape , a considerat ca norul ii va aduce succesul , dar in realitate a eliberat o foarte mare cantitate de fui in masa apei , nu au mai stat prinse in pamant pe substrat si uite asa, le-a tinut deasura rapind dupa fui si larve , tot ce vedea semnalizat erau numai line bite-uri.
In contra partida , ai vazut probabil cum au decurs lucrurile la mine , neavand fui , nada a fost pregatita amorfa, adica nu era deloc activa , viermele si rama tocata au fost la baza. Timp de 2 ore nu cred ca am prins 2 pesti , dar dupa ce a intrat cardul pe vad am incercat si reusit sa manageriez numarul pestilor prin schimbarea raportului de nada si viermi/rame tocate din cosulet , adica odata aparut cardul pe vad , am bagat cat mai putin ground si mai multa carnita , tocmai pentru a le tine cu botul jos. Asa am reusit o rata de intepare de peste 90% , neavand multi pesti intre ape care sa agate firul si sa imi dea semnale false.
Doar lipsa de experienta competitionala la nivel mare si lenea m-au tinut departe de locul 1 in sector , dar asta te-a afectat pe tine , daca il saream pe Marius, tu erai campion la individual
Imi pare bine totusi ca in ciuda "discutiei tensionate" transpira informatii ce pot fi folosite si de catre alti useri.