Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 18:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: 7-8-9 IUNIE FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE FEEDER 2013
MesajScris: 10 Noi 2012, 06:40 
Neconectat

da pica aceasta data oricum..este campionatul mondial pe cluburi in acea perioada

Sus

Subiectul mesajului: Re: 7-8-9 IUNIE FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE FEEDER 2013
MesajScris: 10 Noi 2012, 08:04 
Neconectat

catalin232 scrie:
Eu sustin propunerea venita de la Giurgiu. Stiu ca nu sunt interzise la nivel international, dar la cate derogari am avut noi si la cum indoim regulamentul sa fie ok si sa participe cat mai multi, cred ca se poate si fara larve. La mine motivele sunt altele ... de ordin financiar pe de o parte , practic si moral pe de alta parte. Nu mi se pare nimic "sportiv" atunci cand o nada/momeala te poate scoate sau baga in carti .... sa nu spun de situatia in care dintr-o eroare dupa ce ai cheltuit o groaza de bani pe ele ti-au murit si asa te-ai f****t in ei de bani si de participare cu sanse la titlu sau ma rog.. la o pozitie decenta la general.

Pe de alta parte raman la poztia mea , in sensul ca daca tot se tine cont de parerea majoritatii , atunci aceasta decide si automat ma voi supune si nu voi comenta indiferent ca e vorba de regulament, locatie sau larve.

Pe subiectul asta nu ma mai voi pronunta...am spus tot .. cred ! :)

Ma bag unde nu-mi fierbe oala! :D Parerea mea ca mergeti pe pista falsa cand incercati sa scoateti larvele de nadit si de carlig!Trebuie sa stiti(sa invatati) sa-i folositi ca nu stiti cum sa preparati nada si pamintul cand ajungeti la un concurs international!cel mai bun exemplu e Belgia unde secretul reusitei era cum poti sa nadesti cu larve curate!!!!!!Daca credeti ca faceti economii si rezultate gresiti amarnic! ;) Fir intins!

Sus

MesajScris: 10 Noi 2012, 10:37 
Neconectat

zsolt scrie:
catalin232 scrie:
Eu sustin propunerea venita de la Giurgiu. Stiu ca nu sunt interzise la nivel international, dar la cate derogari am avut noi si la cum indoim regulamentul sa fie ok si sa participe cat mai multi, cred ca se poate si fara larve. La mine motivele sunt altele ... de ordin financiar pe de o parte , practic si moral pe de alta parte. Nu mi se pare nimic "sportiv" atunci cand o nada/momeala te poate scoate sau baga in carti .... sa nu spun de situatia in care dintr-o eroare dupa ce ai cheltuit o groaza de bani pe ele ti-au murit si asa te-ai f****t in ei de bani si de participare cu sanse la titlu sau ma rog.. la o pozitie decenta la general.

Pe de alta parte raman la poztia mea , in sensul ca daca tot se tine cont de parerea majoritatii , atunci aceasta decide si automat ma voi supune si nu voi comenta indiferent ca e vorba de regulament, locatie sau larve.

Ma bag unde nu-mi fierbe oala! :D Parerea mea ca mergeti pe pista falsa cand incercati sa scoateti larvele de nadit si de carlig!Trebuie sa stiti(sa invatati) sa-i folositi ca nu stiti cum sa preparati nada si pamintul cand ajungeti la un concurs international!cel mai bun exemplu e Belgia unde secretul reusitei era cum poti sa nadesti cu larve curate!!!!!!Daca credeti ca faceti economii si rezultate gresiti amarnic! ;) Fir intins!

Adi ...Ideea era ca nu avem cine sa controleze cantitatea folosita si sa nu se incalce regulamentul cum au facut unii. Asta am punctat in postarea mea

Sus

MesajScris: 10 Noi 2012, 10:40 
Neconectat

zsolt scrie:
catalin232 scrie:

Zslot, ai perfecta dreptate, am luat si eu in considerare aspectul acesta , dar mai este o fata a lucrurilor pe care am luat-o in considerare si care a atarnat mai mult in decizia de a sustine eliminarea larvelor.
Din pacate este o momeala/nada care cantareste mult prea mult in rezultatul final pe cam orice locatie (exceptand carpodroamele). Parca nimic din tot ceea ce poate fi considerat "tehnic" in pescuit nu face o asa mare diferenta. Poti fi un pescar mediu si poti iesi in fata unui pescar foarte buna daca tu ai larve si el nu are. Mai se pune problema si datei la care se va tine concursul , daca va fi apropiat de vara, atunci se vor gasi si mai greu larvele/fui-ul, de pret nu mai vorbim. Sa spunem ca bagi banii , faci rost, toata lumea are si printr-o neglijenta sau ghinion iti mor inainte de concurs,. In momentul acela te poti gandi serios sa impachetezi si sa pleci acasa. Chestia asta se poate intampla oricui si chiar s-a intamplat la CN Feeder 2012 echipei din Fantanele daca nu ma insel...chiar si noua ne-au murit inainte de mansa 2 larvele alea putine pe care le tineam de carlig (multumesc inca odata pentru larvele pe care ni le-ai dat seara precedenta mansei 2).
Chiar si la concursurile de stationar s-a pus problema , au fost concursuri din cate imi amintesc unde s-au facut lampe grozave de catre pescari buni pentru ca nu au avut larva si foui iar primele locuri au fost ocupate de cei care le-au avut.
Din pacate la noi la Romania toate lucrurile sunt anapoda...este suficient de nenatural ca echipa ce va reprezenta Romania pe aceasta disciplina sa fie aleasa dupa un singur concurs, dar sa mai conteze si atat de mult cine si daca are larve...
Bazat pe acest rationament, ca aceste vietati pot ridica sau darama un pescar am sustinut ceea ce am sustinut...practic ma gandesc ca la un concurs sa conteze marea majoritate a aspectelor legate de pescuitul la feeder si nu sa fie un concurs a celor care au si care nu au larve sau sa castige echipa care stie sa le foloseasca cel mai bine ... Personal nu am panica de furaciuni la cantitatile admise sau chestii de genul acesta, deci asta iese din discutie, fiecare face cum il tine obrazul si o face pe riscul lui de a fi eliminat.

Eu sunt un profan pe taramul asta competitional, atat ma duce capul, atat rationez. Oricum, am spus si in mesajul de mai sus, ma voi conforma cu placere la orice decizie se va lua pe tema aceasta, dar un punct de vedere cred ca imi este permis.

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE FEEDER 2013
MesajScris: 14 Noi 2012, 07:22 
Neconectat

Incet dar sigur ajungem la rezultate finale,in urma unor discutii cu Vera mi-a sugerat sa facem finala de feeder la Varsolt,nu am stat prea mult pe ganduri si am acceptat daca nici la Vera nu va fi organizare atunci ....

in concluzie finala campiuonatului national de feeder editia 2013 se va desfasura la VARSOLT in judetul Salaj.

am sa revin in cel mai scurt timp cu data,finalei.

Sus

MesajScris: 15 Noi 2012, 07:30 
Neconectat

As fi foarte bucuros daca din timp am stii echipele ca organizarea sa fie buna,sunt convins ca va fi o organizare buna.

Sus

MesajScris: 15 Noi 2012, 07:33 
Neconectat

Din acest an propun ca finala la feeder sa fie din 3 manse..are cineva o problema cu treaba asta?

Sus

MesajScris: 15 Noi 2012, 09:04 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Din acest an propun ca finala la feeder sa fie din 3 manse..are cineva o problema cu treaba asta?

2 zile 3 manse ? Adica sa bagi sambata 2 manse de 4 ore?

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 15 Noi 2012, 09:09 
Neconectat

locatia este ok,la fel si ideea cu trei manse
feeder team timsoara prezenti

Sus

MesajScris: 15 Noi 2012, 11:56 
Neconectat

nu fi lud Catalin 3 zile 3 manse de 5 ore nu de 4.... ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]