catalin232 scrie:
Voi chiar refuzati cu obstinatie sa intelegeti si spun asta intrucat citindu-va pe aici nu mi-ati dat nicio clipa de banuit ca ar fi vorba despre o incapacitate.
Eu nu am sustinut ca pescuitul stationar (sau plutaritul cum spuneti voi) este usor sau este o joaca de copii, nici pe departe. Ca v-am atras atentia asupra unor metode de pescuit recent aparute si a trendului care va fi urmat fara doar si poate la noi in ceea ce priveste pescuitul stationar (totul merge spre amenajari piscicole , la noi e mai indreptatit ca la altii pentru ca nu avem peste sau locuri bune pe salbatic) nu trebuie considerat un repros. Arata-mi unde am scris eu asta, unde v-am acuzat de ceva legat de "plutarit".
Ca am pomenit de ipocrizie ? Da , sustin si acum si voi sustine mereu acest aspect atat timp cat cineva arata cu degetul pe strada catre unu ce arunca o hartie si la urmatorul semafor arunca guma din gura pe trotuar.
Stiti cum faceti voi acum ? E ca si cum va suna un necunoscut la usa , deschideti , ala va da un scuipat in fata si pleaca linistit mai departe fara sa spuna nimic. Dupa ce ramaneti interzisi minute in sir, alergti dupa el si ii cereti explicatii , iar raspunsul lui va fi " Asa mi-a venit mie!" . In fata acestor lucruri esti total dezarmat , evident daca stai bine si cu mobila, daca nu , IML scrie pe el .
Asa ca merg mai departe si intreb direct:
-V-a obligat cineva sa practicati stilul asta de pescuit?
-V-a deranjat cu ceva?
-V-a stirbit din orgoliu?
-V-a obligat cineva sa intrati si sa postati intr-o sectiune a forumului care nu prezinta interes pentru voi ?
Eu stiu ca raspunsul la intrebarile astea este NU ! Dar pur si simplu nu inteleg de ce atitudinea asta ?! Cu ce sau cine v-a gresit de simtiti nevoia sa va afisati indignare si de unde vine ea !?
Dar stiti ce este cu adevarat trist? Ca si de "partea cealalta" a baricadei (da, exista una pentru ca va place sa polarizati totul si sunteti direct responsabili pentru ea) vor apare "reprosuri" si se va "scuipa" vrute si ne vrute. Uite asa s-a dus dracu orice urma de civilizatie si dovada a faptului ca am trecut de pubertate fiind capabil sa discernem intre lucruri importante si discutii fara sens
.
O sa aveti de invatat mai mult plutarit?
O sa avem de invatat mai mult cu bigudiul in urma acestor discutii?
Trist !
Probabil ies la suprafata unele frustrari si ma opresc aici din a comenta unele afirmatii din partea catorva persoane care nu prea stiu cu ce se mananca si stilul de pescuit la feeder. Cand nu il practici e usor sa spui ca e simplu.