Bv., Forta fie cu tine, Jedi!
In legatura cu dotarile ... la concurs la Cornesti eram sg. cu scaun de panza si feeder Balzer (astea sunt dotarile mele de feeder, e adevarat) ...
toti aveau scaune moderne de pescuit, multi chiar de factura recenta si de firma (Daiwa, Preston) - am vazut oameni cu echipament complet Preston, care numai ieftin nu e ...
Nu la dotari e diferenta, Petrisor cred ca mai are un magazin acasa
Iar acum cu banii de 2 feedere bune iti iei o rubi, suficienta ptr. un start competitional.
Pace voua, si eu practic feederul, am mai spus, dar in general pe ape curgatoare, cand nu am chef sau timp sa desfasor echipamentul de rubi - adica din comoditate , sau cand stiu ca pestele nu il gasesc mai aproape de 15m. Pe balta, invariabil, daca pot sa aleg, aleg match-ul sau rubi. Si aici, insist cu argumente ptr cine vrea, ca o montura match e mult mai sensibila decat una feeder.
Pe de alta parte, salut aparitia campionatului de feeder, a ceea ce a facut Petrisor si astept cat mai multe concursuri de feeder, la unele din acestea intentionand sa particip, probabil, cu dotarea mea modesta. Astept si pescarii de feeder la concursurile de stationar. De altfel, marii pescari de feeder din circuitul international provin din stationar (Erdely, Ringers etc.). Sunt doua discipline inrudite si sunt convins ca cei mai buni din stationar ar fi si cei mai buni la feeder - vezi Petrisor, Benzar, Suciu (care a castigat sg. concurs de feeder la care a participat), Brola etc.
In concluzie, e un inceput si asta, mergeti la concursuri si ... veti fi virusati de febra competitiei