miza scrie:
daca faci o lista neagra, intr-un an ii bagi pe toti pe lista aia...si nu mai ai cu cine sa faci concursuri.....probleme sunt, eu am zis strict de concursul asta, ......daca vrea sa le vada omenia acelora care s-au retras in ultimile zile sa amane cu o saptamana pana le trec problemele celor care s-au retras....se pot intampla multe si trebuie sa dam crezare si celor care s-au retras in ultima perioada......au fost cazuri cand s-au retras dupa prima mansa din diferite motive si nu a mai venit in adoua mansa....ce faci in cazul asta, ii futi un glont in cap? sa nu mai vina ever la concursuri....hai sa fim mai prietenosi si intelegatori, toti auprobleme si ni se poate intampla oricand, oricui.....
1-aceste concursuri nu le fac pentru bani...ei eu platesc taxa ca oricare alt om si normal ar fi ca si organizator sa-mi scot taxa ca nu sunt fabrica de bani
2-fac concursuri pentru cei care sunt oameni si care isi doresc sa participe cu adevarat...incet incet de pescarii care se credeau ramane doar o pata neagra in jurul lor....la ghibiteala si imbarligat sunt nr 1.
3-aceste concursuri le fac din drag Miza iar daca unii o iau la misto asa am sa procedez chiar daca la anul voi face un concurs cu 5 oameni..la fel am procedat anul acesta pt campionatul national....numa vb si figuri..de ce ..simplu ca i-am bagat in seama ..insa la anul iti jur ca vor fi anuntati unde se tine si cum in rest nu ma intereseaza cine vrea sa vina sa vina cine nu nu sa stea acasa sa se joace pe facebook...