glukas scrie:
Cataline ... daca vrei sa participi la un Campionat AGVPS trebuie sa fi inscis la o asociatie afiliata AGVPS - e o
cerere normala.
Iar asociatiile afiliate la AGVPS le gasesti pe situl AGVPS:
http://agvps.ro/contacte/asociatii-afiliate/Asta am spus eu. Normal = de bun simt. Nu vad jignirea.
Iar legile si regulamentele se aplica cu "ochelari de cal"! Impartial, la toata lumea. Din punctul meu de vedere (nu e nimic personal), neaplicarea intocmai a regulamentelor creeaza dezordinea din campionatul romanesc.
La Finala pe Echipe am platiti inca o data banii pe balta, deoarece, dintr-o incurcatura nefericita, banii dati la Arad nu au ajuns la Bucuresti. Daca nu plateam si la Brasov nu participam. Mi-am recuperat banii apoi din Arad, insa ceea ce vreau sa mentionez este ca nu a interesat pe nimeni ca eu am platit din timp la un AGVPS afiliat si nu am comentat nimic. Am platit.
Pot sa iti dau si contraexemple, nenumarate, cu incalcari ale regulamentelor. Nu vreau acum, sunt destui IONI care ar fi deranjati si prefer sa ramana in universul lor ingust.
In concluzie, fara vorbe multe, daca eram eu organizator ori va puneam viza acolo pe balta (va taiam chitante si va luam banii), ori nu va primeam in concurs.