Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 23:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 05 Iun 2013, 09:45 
Neconectat

Ok , dragule ! Intre noi NU incap jignirile si stii foarte bine si cred ca ma cunosti destul de bine .....pentru mine pescarii sunt oameni dragi , dar reg. trebuie respectat de toti inclusiv de mine !

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 05 Iun 2013, 13:31 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Ok , dragule ! Intre noi NU incap jignirile si stii foarte bine si cred ca ma cunosti destul de bine .....pentru mine pescarii sunt oameni dragi , dar reg. trebuie respectat de toti inclusiv de mine !

Vera, sunt intru cu totul de acord cu tine ! Chiar imi pare rau pentru cum au iesit lucrurile, tot ceea ce m-a scos pe mine din sarite a fost modul cum s-a pus problema si vorbitul fara a se cunoaste ! Din cate ma cunosti cred ca esti si tu constienta ca nu am facut nimic cu intentie, asa cum banii s-au dus unde nu trebuie, puteau foarte bine sa se duca unde trebuia, dar asta numai daca aveam de unde sti inainte ! Uita-te si tu la data carnetului, e facut cu cateva zile inainte de concurs, special pentru participare, altfel nu aveam niciun motiv sa arunc 50 Ron pe fereastra, nu imi folosea la absolut nimic decat ca o conditie de participare la CN !

In fine, om trai si ne-am mai vorbi noi nu numai in spatiu virtual !

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 05 Iun 2013, 14:40 
Neconectat

glukas scrie:
Cataline ... daca vrei sa participi la un Campionat AGVPS trebuie sa fi inscis la o asociatie afiliata AGVPS - e o cerere normala.

Iar asociatiile afiliate la AGVPS le gasesti pe situl AGVPS: http://agvps.ro/contacte/asociatii-afiliate/

Asta am spus eu. Normal = de bun simt. Nu vad jignirea.

Iar legile si regulamentele se aplica cu "ochelari de cal"! Impartial, la toata lumea. Din punctul meu de vedere (nu e nimic personal), neaplicarea intocmai a regulamentelor creeaza dezordinea din campionatul romanesc.

La Finala pe Echipe am platiti inca o data banii pe balta, deoarece, dintr-o incurcatura nefericita, banii dati la Arad nu au ajuns la Bucuresti. Daca nu plateam si la Brasov nu participam. Mi-am recuperat banii apoi din Arad, insa ceea ce vreau sa mentionez este ca nu a interesat pe nimeni ca eu am platit din timp la un AGVPS afiliat si nu am comentat nimic. Am platit.

Pot sa iti dau si contraexemple, nenumarate, cu incalcari ale regulamentelor. Nu vreau acum, sunt destui IONI care ar fi deranjati si prefer sa ramana in universul lor ingust.

In concluzie, fara vorbe multe, daca eram eu organizator ori va puneam viza acolo pe balta (va taiam chitante si va luam banii), ori nu va primeam in concurs.

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONATULUI AGVPS DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 05 Iun 2013, 17:38 
Neconectat
Moderator global

Corect.
Dar nu inteleg de ce nu ati platit direct , ca toti ceilalti , sau in contul pus la dispozitie. Oricum , voi sunteti deosebiti ! :lol: :lol: :lol:
Ma refer la matchfishing... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONATULUI AGVPS DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 05 Iun 2013, 20:44 
Neconectat

Da George, si mie mi-ar fi convenit varianta in care iti puteai viza carnetul direct acolo. Imi era mult mai comod si nu mai exista niciun motiv de raca. Dupa cum am spus si eu sunt adeptul zicalei "Unde-i lege nu-i tocmeala" , am scris in randurile de mai sus ca am fost de acord cu retragerea rezultatului din competitie atat timp cat pe "regulament" nu am fost in ordine !
Ceea ce m-a deranjat enorm a fost faptul ca am fost acuzat pe nedrept de rea intentie si am fost aratat cu degetul in piata publica total aiurea cand nimic din cele intamplate nu au fost facute "premeditat"( prost sa fi fost sa fi dat 50 Ron unde nu trebuie cand puteam da aceeasi suma de bani unde trebuia sa ajunga). Mi-as fi recunoscut vina fara echivoc vina daca miroseam macar ca nu toate A.V.P.S-urile sunt A.V.P.S, dar din pacate nu aveam de unde sti. A fost prima oara cand participam la o competitie organizata de ei si nu am fost la curent cu treaba asta si repet, atat timp cat mereu s-au pomenit doar abrevierile fara nicio alta specificatie, nu aveam ce sa stau sa sap si sa caut pe net verzi si uscate !

Macar acum sper ca s-au lamurit lucrurile !

Sus

MesajScris: 08 Iun 2013, 06:33 
Neconectat

Pescuitlafeeder.ro Team

Beiu Petrica
Nita Daniel
Dodenciu Adrian
Gander Andrei
Dutu andrei
Fiat Lucian

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 10:26 
Neconectat

Echipe inscrise pana acum :

FEEDER TEAM TIMISOARA.
1.MARTINOV GEORGE
2.PREDOI DAN
3.POPESCU CIPRIAN
4.ELENA CRISTIAN
5.SAUCIUR ADRIAN
6.GURBAN FLORIN
7. si capitanul echipei SABAU NUTZU

TOP FEEDER TIMISOARA:
1.Staicu Laurentiu
2.Staicu Alin
3.Galatanu Mihai
4.Chiriac Ciprian
5.Farcau Florin
6.Voin Ioan

Pescuitlafeeder.ro Team
Beiu Petrica
Nita Daniel
Dodenciu Adrian
Gander Andrei
Dutu andrei
Fiat Lucian

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 13:41 
Neconectat

Finala se va desfasura de-a lungul a 2 manse.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2013, 06:37 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Finala se va desfasura de-a lungul a 2 manse.

Sambata si Duminica sau Vineri si Sambata? Trebuie sa stim si noi pentru a putea vorbi o chestie certa la cazare .....

APS Osprey Feeder Team Bucuresti :

1.Catalin Constantinescu
2.Mitrea Vasile
3.Banu Claudiu
4.Radu Ionescu
5. Ovidiu Petrache

Sus

MesajScris: 12 Iun 2013, 08:08 
Neconectat

sambata si duminica Catalin.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]