GIGI scrie:
Adi , multumesc pt sustinere dar, regulamentul cu acele mici abateri ramane neschimbat !! Totusi sa pastram macar esenta !!! Atunci care mai este diferenta intre Feeder si Carp Fishing ?? Poate este anuntat intr-un moment nepotrivit dupa, ce s-a prins mai recent la Doripesco....dar nu este nici o problema ,daca ne adunam destui facem concursul daca nu, alta data . Cu Ruxandra o sa ma revansez eu ...asta este ...prea mult entuziasm din partea mea !un lucru este clar :bugetul concursului depaseste taxa de inscriere !!Va inteleg pe toti ,distanta mare ,concurenti putini si cheltuiala si mai mare .Salutari
Eu consider ca ar fi pacat ca inceputul unei traditii ( caci va fi traditie daca lucrurile vor merge bine) sa inceapa atat de prost. Eu unul te-am rugat inca din Decembrie anul trecut sa organizezi o asemenea cupa, poti vedea aici :
viewtopic.php?f=5&t=5620 .
Cu riscul de a ma injura toata lumea , cred ca cel mai bine ar fi ca lucrurile sa se desfasoare la rece, o amanare a concursului pentru o data ulterioara cu mai mult timp de lamuriri, planificare si buget.
Cat despre aberatia (imi cer scuze dar altfel nu am cum sa o numesc) delimitarii pescuitului la feeder de cel la crap , sa imi fie cu iertare , dar esti reprezentantul unei firme ce vinde method feeder-uri si alte momitoare asemanatoare, carlige pentru monturi fir de par, pelete, pasta si alte momeli ce pot fi montate pe fir de par PENTRU PESCUITUL LA FEEDER !!!! Nu cred ca le gasim in sectiunea de "pescuit la crap" si nici nu am vazut pana acum un crapar cu o lanseta de 4lbs sa foloseasca un method de 35gr si carlig de 12 cu o peleta de 6mm atasata pescuind la crap. Cred ca suntem mult prea puritani cand vine vorba de pescuitul la feeder si mai ales in sistem Open. Dorim participare precum in Occident si mentinerea fenomenului dar ridicam cat mai multe garduri si piedici apoi ne intrebam de ce nu e ca afara...
Nu ma intelege gresit, cum am mai spus, sunt putini cei care vin la concursuri de pescuit la feeder indiferent de conditii , dar pe tine mai mult decat pe oricine ar trebui sa te intereseze marea masa a pescarilor si nu cei 20-30 de elitisti care dupa cum vezi , contesta si premiile si pe buna dreptate.. multi au scule mult mai bune decat cele puse ca premiu (asadar nu le folosesc) si vor fi nevoiti sa le vanda si nu ar obtine nici macar 50-60 % din costul lor pe piata, in concluzie, premiile sunt chiar mai mici decat in realitate... Pentru cei care nu fac parte din cei mentionati mai sus , sunt scule de top care merita toata atentia si fiind vorba de pescuitul la crap unde orice e posibil , aceste premii pot fi chiar foarte apreciate, un motiv in plus pentru a se inscrie.
Oricum discutia pe tema delimitarii de pescuitul la crap precum si cea a premiilor sunt piste false si nu vor conta in final in ceea ce priveste numarul celor inscrisi. Cel mai mult va cantari lipsa zilelor libere si a finantelor care sunt sub pragul de avarie dupa ce 70 % din sezonul de pescuit s-a dus, concediile sunt pe terminate si banii s-au cheltuit pe acolo si mai incep si pregatirile de scoala pentru cei care au copii...