citind cele spuse mai devreme, sunt de acord cu intrebarea si subiectul topicului..
de ce as fi ??
deoarece mi se pare normal sa stiu cine are drept de control asupra bunurilor mele (sculele de pescuit si accesorille) cu care "savarasesc" asa zisul sport, pescuitul, asupra bunului statului", apa (balta, rau, lac, garla, golf,...)
.
cu ce drept sa-i arat lui x permisul, daca el nu are nici un drept?cu ce drept sa-mi verifice el mie, cate bete am, cate carlige am, cat peste am!
mi se pare normal sa stim cine ne verifica cine ne solicita sa prezentam permisele, si cum ne dam seama ca cei care cer permisele sunt organe imputernicite!!!????
spun asta deoarece eu nu am intalnit un control in ALBA IULIA,si rog pescarii care au intalnit sa ne povesteasca atitudinea celor care au venit in control si cine i-au controlat!
eu as fi bucuros sa arat permisul, dar din pacate nu am intalnit pe nimeni in control, posibil sa nu coincida zilelel lor de control, cu zilelel mele de iesire la pescuit!
in concluzie, rog pe cei care cunosc exact (legea) persoanele cu drept de control (ca de comentarii pe langa subiecte suntem satui) sa ne spune daca :
politia sau jandarmii sau inginerii piscicoli, politia de frontiera, politia comunitara, paza si protectia...au dreptul SA-MI CONTROLEZE
PERMISUL DE PESCUIT,[b]NU BULETINUL SAU PERMISUL DE CONDUCERE.!
[b][/b][/b]
e bine de stiut la cine aratam aceste acte, altfel unii dintre noi mai retinuti sau mai putin cunoscatori de legi, vor fi luati la doi bani, sau ajung chiar sa li se confisce sculele de pescuit.
fir eintins.