Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 17:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: A APARUT REVISTA PESCAR MODERN NR.108
MesajScris: 19 Feb 2010, 12:48 
Neconectat

...iasa mah, da e pe su' mana. se da pe baza de recomandare!!! hahahahahaaaaaaa

Sus

MesajScris: 19 Feb 2010, 14:35 
Neconectat

@bogdanleu...
ai citit revista? pana la urma este adevarat?
ar fi ciudat ca intr-o revista de pescuit sa critici o persoana ...o fi varianta can-can.

Sus

MesajScris: 19 Feb 2010, 22:54 
Neconectat

NituV a scris
Citat:
ar fi ciudat ca intr-o revista de pescuit sa critici o persoana ...o fi varianta can-can.

... Dar ca sa-ti bati joc de o revista (la care numitul B.L. a fost colaborator o perioada) pe un Forum Public, fara ca in prealabil acea revista sa-l fi atacat sau jignit in vre-un fel, nu ti se pare un lucru ciudat? Nu l-a suparat nimeni cu nimic pe B.L. :!:
Moderatorul Alin Tudose a lansat un topic in care cerea putin sprijin mediatic pentru pescuitul stationar de competitie si in clipa in care m-am oferit voluntar si cu bune intentii sa-mi aduc si eu contributia in calitate de colaborator al revistei, B.L. a sarit la atac, ca ars balacarind revista (si pe realizatorul ei) facand-o paf, in cel mai josnic mod posibil. (citeste exact cele scrise de B.L. incepand cu pagina a 2-a al topicului intitulat "Revista de pescuit trasa spre stationar" chiar din acest capitol de "Discutii Generale"
Articolul "Naparstocul" din revista Pescar Modern nu este o critica adusa la adresa unei persoane (inseamna ca nu ai inteles nimic din el!) ci un raspuns la un e-mail primit de realizatorul revistei, Dl. Victor Tarus. E-mail-ul a fost expediat de un anumit Liviu Mineru (?) din localitatea Petrosani, care citind balacareala lui B.L. la adresa revistei, a realizatorului ei si la adresa mea personal pe topicul amintit, a adresat o intrebare catre Dl. Victor Tarus (Ce a avut B.L. cu ...?), in loc de puncte-puncte intelegandu-se numele meu.
Asadar B.L. ceea ce a primit a meritat cu prisosinta si practic el a cerut-o :!: Nu a fost fortat de nimeni absolut!
Asta stii cum e? Cand esti beat si vrei bataie, te duci si te iei de unul, o incasezi si dupa aia te plangi ca ... uite ala m-a batut. Ceva de genul asta.

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 08:12 
Neconectat

revista nu am citit-o dar nu mi se pare ciudat ca un om sa jigneasca pe cineva , nu este o atitudine normala dar nici ciudata . si ciudat si anormal mi se pare ca discutia sa se mute in paginile unei reviste in paginile careia oamenii vor sa citeasca despre pescuit nu despre escaladarea inarmarii.

cine cedeaza primul...nu ma priveste..

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 09:54 
Neconectat

bogdanleu scrie:
proiectul are doua componente una ecologista, ca sa ma exprim asa si una informativa: mesajul pe care vrem sa-l transmitem trebuie pus pe suport informal / promotionale, care costa de te rupe. transportul elevilor si a celorlalti voluntari costa la fel, echipamentele / saci, pungi, etc toate costa. in plus, vor veni ong-uri de la timisoara si bucuresti carora va trebui sa le decontam transportul. in ideea in care vrem sa adunam cati mai multi tineri pt diferite activitati ong-iste, printre care si actiuni culturale, automat ne trebuie bani / pt sonorizari, masa, premii, artisti, etc.
deci, sa pastram proportiile,
50 de tricouri pt aceasta actiune costa 10 mil, un exemplu.........vrem sa avem si tricouri ca sa fim vizibili si sa aducem un impact, in sfarsit.........justificarile nu-si au rostul aici,

sa ma cac pe ele tricouri de 10 mil bagi peste :twisted: ...scuze m-am inervat...vrei sa iesi in evidenta ..?..filmeaza si da pe post.

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 10:41 
Neconectat

NituV a scris
Citat:
revista nu am citit-o dar nu mi se pare ciudat ca un om sa jigneasca pe cineva , nu este o atitudine normala dar nici ciudata . si ciudat si anormal mi se pare ca discutia sa se mute in paginile unei reviste in paginile careia oamenii vor sa citeasca despre pescuit nu despre escaladarea inarmarii.

......iar eu nu pot sa inteleg cum isi poate da cineva cu parerea in cazul acesta (concret) fara ca macar sa fi citit revista sau mai bine zis articolul respectiv din revista. De fapt nici nu este un articol, ci cateva randuri de raspuns la mail-ul unui cititor, la care e obligatoriu sa raspunzi in calitate de realizator al unei reviste.
Nitule draga nu te supara, dar in acest caz demersul tau insistent este de-a dreptul tendentios si total nefondat, care nu face altceva decat sa te discrediteze si pe tine in fata citiitorilor forumului, ca fiind partizan si avocat (fara probe) al lui B.L. Sorry :!:

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 13:31 
Neconectat

Orevista TARE deschide si un forum,sa aiba unde sa-si spele si hainele , ce ne intereseaza pe noi de ALTE CHESTII in afara pescuitului

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 13:46 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
NituV a scris
Citat:

......iar eu nu pot sa inteleg cum isi poate da cineva cu parerea in cazul acesta (concret) fara ca macar sa fi citit revista sau mai bine zis articolul respectiv din revista. De fapt nici nu este un articol, ci cateva randuri de raspuns la mail-ul unui cititor, la care e obligatoriu sa raspunzi in calitate de realizator al unei reviste.
Nitule draga nu te supara, dar in acest caz demersul tau insistent este de-a dreptul tendentios si total nefondat, care nu face altceva decat sa te discrediteze si pe tine in fata citiitorilor forumului, ca fiind partizan si avocat (fara probe) al lui B.L. Sorry :!:

nici in poze daca-l vad nu-l cunosc si nu are nevoie de apararea mea . cum dealtfel nu ma priveste disputa voastra . abia acum aflu ca este raspunsul la un mail dar nu conteaza . ok?

ps revista n-o citesc dar la emisiune pe cuvant ca ma uit.

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 19:53 
Neconectat
Moderator global

Mai oameni buni , relaxati-va... Se dezgheata baltile , ca apele curgatoare ne vor inunda tandru si se vor tulbura gales... Nu aveti la ce sa va ganditi??? Eu ma gandesc la Balta Ben , care aflu ca azi s-a dezghetat... Praf o sa-i fac saptamana viitoare , daca nu ingheata din nou! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Feb 2010, 20:11 
Neconectat

ce aveti mai oameni buni? ce este de comentat la fituica aia ruginita :lol: :twisted: ati ajuns sa pierdeti timpul pentru caterinca aia de ziar? HAHAHAHA :lol: :mrgreen: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]