NituV a scris
Citat:
ar fi ciudat ca intr-o revista de pescuit sa critici o persoana ...o fi varianta can-can.
... Dar ca sa-ti bati joc de o revista (la care numitul B.L. a fost colaborator o perioada) pe un Forum Public, fara ca in prealabil acea revista sa-l fi atacat sau jignit in vre-un fel, nu ti se pare un lucru ciudat? Nu l-a suparat nimeni cu nimic pe B.L.
Moderatorul Alin Tudose a lansat un topic in care cerea putin sprijin mediatic pentru pescuitul stationar de competitie si in clipa in care m-am oferit voluntar si cu bune intentii sa-mi aduc si eu contributia in calitate de colaborator al revistei, B.L. a sarit la atac, ca ars balacarind revista (si pe realizatorul ei) facand-o paf, in cel mai josnic mod posibil. (citeste exact cele scrise de B.L. incepand cu pagina a 2-a al topicului intitulat "Revista de pescuit trasa spre stationar" chiar din acest capitol de "Discutii Generale"
Articolul "Naparstocul" din revista Pescar Modern nu este o critica adusa la adresa unei persoane (inseamna ca nu ai inteles nimic din el!) ci un raspuns la un e-mail primit de realizatorul revistei, Dl. Victor Tarus. E-mail-ul a fost expediat de un anumit Liviu Mineru (?) din localitatea Petrosani, care citind balacareala lui B.L. la adresa revistei, a realizatorului ei si la adresa mea personal pe topicul amintit, a adresat o intrebare catre Dl. Victor Tarus (Ce a avut B.L. cu ...?), in loc de puncte-puncte intelegandu-se numele meu.
Asadar B.L. ceea ce a primit a meritat cu prisosinta si practic el a cerut-o
Nu a fost fortat de nimeni absolut!
Asta stii cum e? Cand esti beat si vrei bataie, te duci si te iei de unul, o incasezi si dupa aia te plangi ca ... uite ala m-a batut. Ceva de genul asta.