Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 06:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 247 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO PRO FEEDER 2014
MesajScris: 22 Feb 2014, 16:44 
adi petrisor scrie:
Din fericire trebuie sa ma retrag..voi fi in drum spre irlanda ;) ..nu de alta dar IN TIMISOARE SE ZVONESTE CA MA MILOGESC DE POPESCU SA MA IA IN FEDERATIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....mai bine trezitiva cei din Timisoara la realitate si nu mai puneti botul la povesti...iar daca va intereseaza persoana mea dati-mi un telefon ;) pana nu e prea tarziu ;)

PS-eu am club de pescuit nu stau la mana povestitorilor de carte :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce sa faci tu in Irlanda ??? inca nu te-ai lamurit ca esti carne de tun ??? Fute bani Pestisor ca nici de insuratoare n-o sa mai ai :lol: :lol: ce fata sanatoasa la cap ,se marita cu un ,,fute vant''?? Stiam ca o sa te plimbi pana in Irlanda, dar am incercat sa te fac important :mrgreen: :mrgreen: Aropos ..nu am nimic nici cu Ajvps-ul nici cu D.Popescu dar sincer esti masochist ?? daca Ajvps-ul v-a pus mereu sa platiti pt iesirile afara ,si omul asta Popescu va promite alte conditii foarte normale de altfel , de ce mergeti cu miloaga tot la AJVPS ???

Sus

MesajScris: 22 Feb 2014, 16:46 
radu pripas scrie:
ok.cat costa o zi de antrenament ( vineri,daca se poate face antrenament ).multumesc

cred ca este 65 sau 70 ron !! Numai daca esti membru ,,dar pentru cei inscrisi la concurs nu este nevoie sa fie membrii !!

Sus

MesajScris: 22 Feb 2014, 21:48 
Neconectat

GIGI scrie:
adi petrisor scrie:
Din fericire trebuie sa ma retrag..voi fi in drum spre irlanda ;) ..nu de alta dar IN TIMISOARE SE ZVONESTE CA MA MILOGESC DE POPESCU SA MA IA IN FEDERATIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....mai bine trezitiva cei din Timisoara la realitate si nu mai puneti botul la povesti...iar daca va intereseaza persoana mea dati-mi un telefon ;) pana nu e prea tarziu ;)

PS-eu am club de pescuit nu stau la mana povestitorilor de carte :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce sa faci tu in Irlanda ??? inca nu te-ai lamurit ca esti carne de tun ??? Fute bani Pestisor ca nici de insuratoare n-o sa mai ai :lol: :lol: ce fata sanatoasa la cap ,se marita cu un ,,fute vant''?? Stiam ca o sa te plimbi pana in Irlanda, dar am incercat sa te fac important :mrgreen: :mrgreen: Aropos ..nu am nimic nici cu Ajvps-ul nici cu D.Popescu dar sincer esti masochist ?? daca Ajvps-ul v-a pus mereu sa platiti pt iesirile afara ,si omul asta Popescu va promite alte conditii foarte normale de altfel , de ce mergeti cu miloaga tot la AJVPS ???

auzi mai JIJJJele...ma lasi in linistea mea doamne iarta-ma..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 08:00 
Neconectat

Gigi eu zic ca trebuie sa-i acordam tot creditul lui Petrisor..orice ar fi!
Nu cred ca are cineva ceva impotriva mea cand zic ca Petrisor e unul din "crema "pescarilor de feeder din tara... poate chiar cel mai bun!
In orice caz, cel mai experimentat!
Trebuie sustinut si incurajat de toti!...macar cu vorbe daca nu cu bani!
Multi si-au anuntat deja suportul... cel putin baietii din Irlanda: Alin si Tica!
Tica isi va lua concediu si pleaca cu duba lui sa le asigure transportul local...tot ei vor inverca sa ii ajute si cu cazarea si cu alte maruntisuri consumatoare de timp!
Sa nu uitam ca baietii din Irlanda au pescuit deja pe locatia cu pricina si pot da informatii pretioase!
Daca e s-o luam cu "huo!" inca de la inceput nu cred ca ajuta nimic la moralul participantilor!
Iar D. Popescu cum ii zici tu are o ocazie istorica de a se reconcilia cu pescarii: n-are decat sa sponsorizeze loturile Romaniei anul asta ( ca bani zice ca are!) si sa incerce sa schimbe parerea oamenilor despre el si federatia lui!... cand e vorba de reprezentarea tarii undeva trebuie trecut peste problemele personale zic eu! La urma urmei steagul tricolor pe care-l va purta Petrisor in Irlanda e si steagul lui Fane!!!...sau nu-i asa?

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 08:55 
Neconectat

280 taxa + 70 o zi de antrenament + 2 zile cazare + benzina,motorina + nada pt 3 zile = in jur de 1100 lei. acum asteptam sa vedem ce premii sunt,sa merite deplasarea.

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 09:03 
Neconectat

truia scrie:
Gigi eu zic ca trebuie sa-i acordam tot creditul lui Petrisor..orice ar fi!
Nu cred ca are cineva ceva impotriva mea cand zic ca Petrisor e unul din "crema "pescarilor de feeder din tara... poate chiar cel mai bun!
In orice caz, cel mai experimentat!
Trebuie sustinut si incurajat de toti!...macar cu vorbe daca nu cu bani!
Multi si-au anuntat deja suportul... cel putin baietii din Irlanda: Alin si Tica!
Tica isi va lua concediu si pleaca cu duba lui sa le asigure transportul local...tot ei vor inverca sa ii ajute si cu cazarea si cu alte maruntisuri consumatoare de timp!
Sa nu uitam ca baietii din Irlanda au pescuit deja pe locatia cu pricina si pot da informatii pretioase!
Daca e s-o luam cu "huo!" inca de la inceput nu cred ca ajuta nimic la moralul participantilor!
Iar D. Popescu cum ii zici tu are o ocazie istorica de a se reconcilia cu pescarii: n-are decat sa sponsorizeze loturile Romaniei anul asta ( ca bani zice ca are!) si sa incerce sa schimbe parerea oamenilor despre el si federatia lui!... cand e vorba de reprezentarea tarii undeva trebuie trecut peste problemele personale zic eu! La urma urmei steagul tricolor pe care-l va purta Petrisor in Irlanda e si steagul lui Fane!!!...sau nu-i asa?

Multumesc ;)

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 09:54 
Adrianus , nu te mai agita ca un pepsi ...mai glumim si noi ca sa te facem sa rupi tot in Irlanda !! Nu te supara si nu te criza :D :D

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 09:58 
Neconectat

GIGI scrie:
Adrianus , nu te mai agita ca un pepsi ...mai glumim si noi ca sa te facem sa rupi tot in Irlanda !! Nu te supara si nu te criza :D :D

"Hadrianus" !!! ...cu tenta imperiala!! :lol: :lol: ca sa-i dam curaj!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 10:07 
radu pripas scrie:
280 taxa + 70 o zi de antrenament + 2 zile cazare + benzina,motorina + nada pt 3 zile = in jur de 1100 lei. acum asteptam sa vedem ce premii sunt,sa merite deplasarea.

In numele cui vorbesti cand spui asteptam ?? Mai omule acest hobby ne costa , pe toti ...Nu te obliga nimeni sa participi daca nu-ti permiti !Daca vei castiga merita iar daca vei pierde ,socotesti tu ca nu merita deplasarea ??? Cand eram copil si mergeam la Rotbav la concursuri ,niciodata nu mergeam cu gandul ca o sa castig ci doar cu speranta .Cumparam momeala, bilet de tren ,aveam un bat de piper cu o mulineta avat si mergeam pt atmosfera concursului pe bani stransi de mine ,iar ca si premii erau cutii de rame,gentute de umar ,dar nicidata premiile de acum si eram multumit ca am primit o diploma pe locul I sau II !!Oricum premiile sunt cu mult peste ce se aduna din taxa iar balta chiar merita !! Ca sa merite trebuie sa fi chiar foarte bine pregatit si sa castigi ..dar oare cine poate spune la pescuit ca este sigur de castigarea concursului ?? Sunt foarte multi care vin pt placerea de a participa la un concurs pe o locatie super si sunt sigur ca premiile ii intereseaza mai putin !!

O sa afisez si premiile cat de curand dar astept un import intai ca sa fiu sigur de cea ce voi promite !!

Sus

MesajScris: 23 Feb 2014, 10:18 
truia scrie:
GIGI scrie:

"Hadrianus" !!! ...cu tenta imperiala!! :lol: :lol: ca sa-i dam curaj!!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Am impresia ca trebuie incurajat !! :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 247 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]