Andrei , chiar daca nu am fost acolo, imi place sa cred ca urmaresc fenomenul si mai sunt in articolul ala cateva lucruri care trebuiesc citite printre randuri si totodata traduse in alta cheie ....
Ca de exemplu " Will`s international experience " , nu presupune ca ala a iesit la pescuit in afara tarii ci ca este din putinii din " garda veche" care mai stiu ce e ala un pescuit cu larva , care stiu ce e un peste ce se comporta "atipic" fata de lacurile lor.
Cand spune omu ca nu stie daca pescuitul in Anglia se misca intr-o directie gresita se refera la faptul ca la ei aproape au disparut cu desavarsire concursurile pe "naturale" , miutele si brailele + concursurile mari la care sunt premii substantiale nu ii ajuta absolut deloc sa dea piept cu o pista din afara UK-ului si tot asa . Chiar aici pe forum am tradus un interviu pe aceasta tema cand a fost tras semnalul de alarma in aceasta priviinta.
Imi cer scuze daca le iei personal dar permite-mi si mie te rog sa am o parere despre "noile" staruri de carpodrom aparute in ultimii 5-6 ani , a caror singura menire este de a mari cota de piata a companiilor care ii sustin.
Nu mai departe de cateva saptamani in echipa de Feeder a Angliei nu a avut loc Darren Cox , care pe langa faptul ca a sacrifica o groaza de competitii pentru a se antrena la greu pentru pista din Irlanda, omul chiar stie sa pesciasca la feeder . Cu toate astea au fost preferate starurile Preston.
In Africa de Sud la fel s-a intamplat, au renuntat la Grant Albutt.
Acum, nu intelege ca stiu eu mai bine decat Pickering pe cine sa dea afara si pe cine sa tina in echipa , dar ca rezultate, de la tara care a inventat sportul, parca ai vrea ceva mai mult ... daca aia se putea obtine cu o mai mare obiectivitate sau nu , nu vom sti niciodata. Eu unul am rezervele mele ...
Poti sa imi spui ca sunt paranoic , dar daca este adevarata informatia ca Preston-ul este de vanzare , atunci nu este prea greu sa pui cap la cap bucatelele astea de informatie si de ce au vrut sa se implice atat de mult in sport, de ce isi baga in fata oamenii cu atata ardoare etc ... imagina aduce bani
dar nu neaparat rezultate.