Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 14:08

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Imagini cu Will Raison la Matyer in Ungaria
MesajScris: 17 Apr 2014, 18:09 
Neconectat

In timpul cat vecinul din stanga scoate crapalaul ala mare, englezoiul scoate poate aceeasi cantitate sau poate chiar mai mult din carasi, ciortani si un crap mediu.... oare cum e mai bine? Ma gandesc ca animalul ala a cam stricat vadul si a cam gonit pestii din zona.

Sus

MesajScris: 17 Apr 2014, 20:16 
Neconectat

Andrei , chiar daca nu am fost acolo, imi place sa cred ca urmaresc fenomenul si mai sunt in articolul ala cateva lucruri care trebuiesc citite printre randuri si totodata traduse in alta cheie ....

Ca de exemplu " Will`s international experience " , nu presupune ca ala a iesit la pescuit in afara tarii ci ca este din putinii din " garda veche" care mai stiu ce e ala un pescuit cu larva , care stiu ce e un peste ce se comporta "atipic" fata de lacurile lor.

Cand spune omu ca nu stie daca pescuitul in Anglia se misca intr-o directie gresita se refera la faptul ca la ei aproape au disparut cu desavarsire concursurile pe "naturale" , miutele si brailele + concursurile mari la care sunt premii substantiale nu ii ajuta absolut deloc sa dea piept cu o pista din afara UK-ului si tot asa . Chiar aici pe forum am tradus un interviu pe aceasta tema cand a fost tras semnalul de alarma in aceasta priviinta.

Imi cer scuze daca le iei personal dar permite-mi si mie te rog sa am o parere despre "noile" staruri de carpodrom aparute in ultimii 5-6 ani , a caror singura menire este de a mari cota de piata a companiilor care ii sustin.

Nu mai departe de cateva saptamani in echipa de Feeder a Angliei nu a avut loc Darren Cox , care pe langa faptul ca a sacrifica o groaza de competitii pentru a se antrena la greu pentru pista din Irlanda, omul chiar stie sa pesciasca la feeder . Cu toate astea au fost preferate starurile Preston.

In Africa de Sud la fel s-a intamplat, au renuntat la Grant Albutt.

Acum, nu intelege ca stiu eu mai bine decat Pickering pe cine sa dea afara si pe cine sa tina in echipa , dar ca rezultate, de la tara care a inventat sportul, parca ai vrea ceva mai mult ... daca aia se putea obtine cu o mai mare obiectivitate sau nu , nu vom sti niciodata. Eu unul am rezervele mele ...

Poti sa imi spui ca sunt paranoic , dar daca este adevarata informatia ca Preston-ul este de vanzare , atunci nu este prea greu sa pui cap la cap bucatelele astea de informatie si de ce au vrut sa se implice atat de mult in sport, de ce isi baga in fata oamenii cu atata ardoare etc ... imagina aduce bani ;) dar nu neaparat rezultate.

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 17 Apr 2014, 21:31 
Neconectat
Moderator global

Cataline, eu nu o iau personal, dar oamenii astia sunt masini de pescuit. Nu e normal sa-i acorzi tot meritul celui care a facut strategia, deoarece cel ce tine de rubeziana e miezul.

Ps. Stai linistit ca Lee Kerry si Calum Dicks si Matt Godfrey..etc stiu cu larvele. Ei clar au viitor, noi nu.

Sus

MesajScris: 17 Apr 2014, 21:43 
Neconectat

Dar nu am zis ca omu nu stie , normal ca stie ca daca ii tremurau genunchii si ii cedau incheieturile mainii nu vorbeam acum de el ...

Pentru a aduce discutia la origine .. totusi eu am vrut sa subliniez ceea ce mi s-a parut destul de interesant , poate ca a fost si o exagerare din partea lui Ringer .. dar cand spui ca ai invatat in 20 min stand in spatele lui Will Raison mai mult decat ai facut-o singur in 3 ore de antrenamnet si apoi sa mai scrii pe final de articol si ca doar prin "ghinionul" aceluiasi om sa iei Aurul la individual merita mentionat si nu merita sa ramana in "umbra" succesului...

PS: Raison nu e frate cu mama ! Asta sa fie clar ! :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 17 Apr 2014, 22:36 
Neconectat

Pentru mine cuvintele nu-şi mai au rostul după un asemenea concurs. Maty Er mi-a încurcat rău gândurile. Treaba e că degeaba ştii cum să faci dacă nu poţi să faci ceea ce trebuie făcut. Iar dacă chiar poţi, nu e suficient, pentru că sunt alţii 100 mai buni care prind mai mult. La un asemenea nivel, câţiva centimetrii contează enorm! Fac diferenţa între succes şi eşec. Nu o spune o femeie ci o spune Will Raison:

https://www.youtube.com/watch?v=-X6ovdcFFn4

P.S.: Îi felicit pe cei ce au obţinut rezultate notabile pe această pistă. Merită felicitări. :)

Sus

MesajScris: 18 Apr 2014, 06:22 
Neconectat

O schita aproximativa cu o linie simpla (fara dropshoturi, bulk la 28cm. de tus) ca sa vedeti ce inseamna o mica inclinare la o adancime de 3m.

Incerc sa fac un articol, dar dupa Pasti (am discutat cu Ringers, Martin etc.).

Fişiere ataşate:
Linie3.jpg
Linie3.jpg [ 178.15 KiB | Vizualizat de 7884 ori ]

MesajScris: 18 Apr 2014, 14:03 
Neconectat

Tricoul lui PUK care nu va fi spalat niciodata:
Imagine

Sus

MesajScris: 22 Apr 2014, 22:08 
Neconectat

Ia mai lasati-ma cu englezu' asta frustrat, ofticat si suparat nevoie mare :twisted: . L-am vazut eu anu' trecut la mondiale ;) . Nu stiu eu multa engleza (adica nu bunghiesc deloc) dar am inteles foarte clar ca mai avea putin si incepea sa planga ca un copil :lol: . Ia vedeti aici la filmul asta pe la minutul 21:45.
Mergeti la pescuit si sigur o sa fiti mai buni decat el :lol: :lol: :lol: .

singeorzan daniel scrie:
singeorzan daniel scrie:
ia mai luati de la englezi ceva,pana gasiti bani pentru competitori :lol:
http://www.skysports.com/podcast/0,20494,19916,00.html

aia din 20 septembrie

Sus

MesajScris: 23 Apr 2014, 21:27 
Neconectat

no,ca v-ati incins, :P da las ca e bine :o

Sus

MesajScris: 23 Apr 2014, 21:31 
Neconectat

da sa stiti ca, cu Will Raison ma bangesc pe net toata luna,ma satur cat il vizionez, e bun ,sau e sponsorizat bine sau f bine :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]