truia scrie:
waw... am gasit la fishmag!!
3m30 = 278 RON
4m40 = 373 RON
5m50 = 490 RON
Sa-mi trag bice!!!...cam cat o rube mai modesta!!
Scump, scump! Vremuri grele!....
Si inca unul de acelasi tip:
Maver Eclipse Tele... dar numai ca asta e de 5 ori mai ieftin!!!
...de ce oare??
3m = 62 RON
4m = 78 RON
Care dracu' o fi diferenta care produce asa uriasa modificare de pret???
Nu te face ca nu stii diferenta de pret ce o regasesti in calitate
Este implu ... cu una de 4m ieftina ca braga cand bagi minciogul in apa si vrei sa mergi cu el spre peste, tu faci miscarea si dupa juma de ora vine si capul de minciog. Totul din cauza flexibilitatii excesive ( deh, compozitul de fibra de sticla da elasticitatea mare si greutatea la fel de mare si pretul mic) !
Acum ... eu nu spun ca toti ar trebui sa dea 500 lei pe o coada de minciog , fiecare se intinde dupa cat isi permite sau, ca in cazul multora , cate sacrificii este dispus sa faca .
In primul rand trebuie sa stii exact ce iti doresti.. daca vrei doar o "prajina" sa iti duca minciogul la 4m distanta de mal , nu ai de ce sa cheltui multi bani ... vrei manevrabilitate, control si lejeritate ( atat cat se poate pe lungimea aia) in utilizare, atunci bagi mana in buzunar , strangi din dinti, bei o cana de apa si te bati pe burta ca ai mai sarit o masa
Cea mai proasta alegere si totodata cea mai frecventa greseala pe care multi o fac ( inclusiv eu m-am ars asa , dar nu in ceea ce priveste coada de minciog ca aveam lectia invatata) este sa iti doresti performantele amintite mai sus si sa incepi sa le cauti in cozi de minciog de 100, 150, 200, 300 lei s.a.m.d ... Niciuna nu va performa cum te astepti , pe toate ai sa le mariti si in final tot la o coada aberant de scumpa ai sa ajungi .. numai ca in loc sa platesti din prima 350-500 Lei direct, vei acumula o cheltuiala de vreo 7-800 lei ( coada scumpa + cat ai cheltuit pe toate variantele intermediare).
Asa cum spuneam , conteaza enorm sa stii ce iti doresti si sa iei o decizie in consecinta ! Ieftin si bun nu exista.. decat la SH ... cu toate ca si acolo sculele bune ies greu la vanzare si nu de multe ori la preturi apropiate de cele ale unui produs nou ....
PS: Orice viciu e scump
si pescuitul este viciu