Buna va felicit pentru forum sper sa devina unul foarte activ
In legatura cu obletii pe Vrasolt, acestia dupa cum stie toata lumea sunt in nr mult mai mic fata de anii precedenti dar avand in vedere ca in concursuri nu da multa lume dupa ei cum a fost la finala pe echipe se pot prinde inca cantitati mari.
Eu in a treia mansa la finala pe echipe, am prins 7 kile jumate si am facut 2 greseli mari :1 fara antrenament inainte care a contat foarte mult pentru ca nu mi-am reglat liniile cum trebuia, decat asa din ce stiam din anii trecuti si am folosit carlige prea mari (20) implicit am ratat foarte foarte mult si aici am pierdut mult mult, locul 2 pe sector avea 8300 asta a fost una si a doua la fel fara sa fac antrenament nada pentru obleti conta foarte mult si am invatat de acuma sa nu mai fac experimente cu nada in concurs, am folosit o nada noua pt obleti care din pacate nu o fost ceea ce trebuia .Daca faceam cu o zi sau doua inainte un antrenament si pescuiam cu linii foarte fine 4x10, max 4x12 pe bat de 3 m si carlige de 22-24 plus o nada deschisa la culoare care sa se desfaca si sa faca nor PUTERNIC sunt absolut sigur ca puteam prinde 9 kile in fine asta ii alta treaba .
Eu cel putin asa am vazut lucrurile daca ma insel sa-mi zica cineva , eu cred ca pe toate standurile sunt obleti dar trebuie prinsi