adi petrisor scrie:
mrvily scrie:
Asa este ne loveste fulferul furaciunilor facut de altii..... Adi hai sa o lasam balta, stim cu ce se mananca la voi, lasatine pe noi astia mai incepatori asa fara hotii doar cu placerile......
Si apropo daca nu te intereseaza subiectul de ce postezi???vrei vii nu vrei nu vii si nu scrii asa mi se pare normal.
ce vrei sa spui ?furaciunile facute de altii???cu ce ai fost furat tu sau colegii tai?tu esti chiar nesimtit cand faci asemenea afirmatii si sar putea sa te trezesti unde nu-ti doresti..deci ai grija ce scoti pe taste..ca deja esti penibil....
ps-mai invata sa citesti..am spus ca ma intereseaza..imi doream sa merg si eu dar romana e grea ca defapt pescuitul...
ps-ahhh am uitat..ai dreptate am incalcat legea ca v-am primit la finala anul trecut...si stii tu la ce ma refer.....
Adi, la finala de anul trecvut ne-ai primit deoarece eram legali membri AJVPS Cluj putem demonstra cu carnetele de membru si cu ordinele de servici eliberate de catre ajvps cluj.Mai tii minte cat teai rugat sa venim? acum spui ca ne-ai facut un favor ca ne-ai primit??? Deci nu ai incalcat nimic si nu tu trebuia sa ne primesti ca nu era concursul tau de acasa.Asta ca sa fie clar atat pentru tine cat si pentru alti.Am fost de doua ori am vazut si neam lecuit. ramanem in lumea noastra va lasam pe voi in lumea voastra asa cum bine spuneai...
pe noi nu nea lovit nici un fulger dar pe voi?? in tara sunteti mari si tari, nu va mai ajunge nimeni ,dar afara? ce se intampla? Cred ca pe voi si in special pe tine va loveste fulgerul, ce ai facaut la internationale? Cum bine spuneai si tu nici macar nu stii ce sa intamplat..........