Tudor Bodocan scrie:
Cata,
noi nu functionam dupa regulamentul fips-cips, ar fi bine sa se afiseze regulamentul agvps pt ca au mai fost discutii si probleme in trecut pe tema asta si ar trebui afisat din timp , concurentii sa stie cum sa se pregateasca.
la prima etapa la feeder echipa aradului a folosit grau sau orez expandat , forfaguri mai scurte de 50(la unii); la a dua etapa nu mai era voie cu expandate , la fips cips eu nu am vazut nici ca e voie nici ca nu e voie deci cum e?
e important ca organizatorii sa afiseze macar problemele legate de specificul pistei, s ar parea ca pestii mananca intre ape, e important sa se stie cu ce e voie sa flotezi si cu ce nu e voie , nu sa aflam la sedinta tehnica sau dupa concurs ,ca e prea tarziu.
Anul trecut a fost pe FIPS , singura "momeala" flotanta admisa au fost viermii deshidratati de la Haldorado. Nu am sesizat probleme majore la CM de anul trecut, poate doar o permisivitate excesiva cand s-a sondat cu, cosuletul in repetate randuri cu arbitrii in spate si tot concurentii au trebuit sa faca "ordine". Probabil ca nici arbitrii nu s-au spetit sa citeasca regulamentul, oricum, cel in cazu a fost Petrisor si cum i-am spus atunci, reiau si aici : Este inadmisibil ca participant la o groaza de competitii interne si internationale sa "nu stii" ca in perioada de pregatire nu se sondeaza cu, cosuletul.. si a facut asta in ambele manse, din nefericire pentru el, in ambele manse am picat in acelas sector si nu am tinut in mine
!
Sper sa nu puna la inima pentru ca o face degeaba, nu eu am gresit
!
O shimbare in regulamentul FIPS ( nu il mai gasesc pe cel din 2012 de aceea nu pot spune cu certitudine) este faptul ca semintele naturale ( porumb, canepa, orz, canepa etc) este bagat la cantitatea de 12l nada !!! Eu imi amintesc faptul ca in trecut, porumbul si canepa erau bagate in cele 2.5l nada vie ... Asta este singurul aspect pe care as dori o clarificare....
PS: Sincer eu nu sunt de acord sa faci regulamentul in functie de cum merge balta ... daca pestii stau la suprafata, va trebuie fiecare sa se descurce sa ii nadeasca si sa ii prinda de acolo .....