Veronica Ispas scrie:
ma ce atot stiutori sunteti voi ! de ce mama dracului nu faceti voi un reg si sa-l votam noi ??????????? Asteptati sa-l pun pe forum .... sa aveti ce discuta ??????????? Va pricepeti mai bine ???????????? Faceti ! NU ASTEPTATI sa faca altii sa aveti ce Carcoti !!!!!!!!!!!!!!!!!!Daca detineti corectitudinea in pescuitul la feeder ....prezentati un reg si sa vedem . Eu am facut cum m-am priceput , fara ajutorul nimanui ...pt ca tin la pescuit , competitii si pescari !!!!!!!!!!! Nu combat pe nimeni..pun osul in pescuitul romanesc ! Voi cand veti face ceva util in afara de a va plange de altii si altele ??????????????????????????
din spatele tastaturii ???????????????Credeti ca este usor ce fac si cat ma straduiesc sa tin toti pescarii de competitie la un loc ????????????????????
Pana anul trecut - 2013 , ati avut reg de pescuit la feeder??????????? Nu .Pt ca prima finala serioasa si dupa reg s-a facut la Virsolt in 2013!
Ar fi cazul sa va maturizati si sa puneti osul toti pescarii de competitie daca vreti sa facem ceva pt pescuit !!!!!!!!!! De GIGI Contra sunt satula pana peste cap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am la senioare suficienti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu sunt atotstiutor,dar am o idee,si stiu ca fara un sistem antiincalcire e mai greu,.....nu fac regulament deoarece exista unul clar,si nu detin corectitudinea... nu discut decat ceea ce mi-e de neinteles,...Scuza-ma Vera,chiar nu doresc sa te ingreunez cu asemenea observatii,dar nu vad ca tu sa-l fi semnat,totusi....incerc sa-mi gasesc resurse sa particip,chiar daca voi fi carne de tun,...sunt aproape de locatie,asteptam regulamentul ca sa ma decid,si inca astept programul si taxele de participare.