Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 08:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala Feeder 2015 propuneri
MesajScris: 26 Ian 2015, 13:35 
Neconectat

adi petrisor scrie:
propun data 11-12-13 iunie finala

Joi, vineri si sâmbăta?

Sus

MesajScris: 26 Ian 2015, 13:55 
Neconectat

cristian elena scrie:
adi petrisor scrie:
propun data 11-12-13 iunie finala

Joi, vineri si sâmbăta?

Intelege si tu Cristi ;) ....el functioneaza dupa calendarul vechi ;) :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Ian 2015, 13:56 
Neconectat

ZETEA-----Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Sus

MesajScris: 26 Ian 2015, 15:14 
Neconectat

12-13-14 tu Elena:)))))))))))))

Sus

MesajScris: 26 Ian 2015, 20:32 
Neconectat

zetea - distante relativ egale de deplasare in speranta ca nu o sa fie o finala ca si anul tercut (regionala - transilvania)

Sus

MesajScris: 27 Ian 2015, 00:12 
Neconectat

Doripesco Balta 2-3 . Varietate mai mare de specii, conditii egale , distante decente pentru toti , posibilitate cazare etc .....

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 27 Ian 2015, 09:23 
Neconectat

1.Calinesti Oas
2.Zetea

Calinesti-ptr ca e aproape de "nucleul" de feederisti din tara...totodata e si peste destul.
Zetea-va fii nuca tare ptr toti...pestele tinta:platica,biban,clean,caras,oblete...pot fii si suprize:salau,scobar,"gros gardons".
Anul trecut am avut minim 50-60 iesiri pe balta respectiva strict cu feederul...adancimea unde sta pestele de la 5 m pana la 12-13 metri.Deci nu e o balta unde 100% este garantat distractia de a prinde cantitati exceptionale.Un lucru e sigur:daca e sa fie la Zetea finala de feeder va fii o provocare mare ptr toti pescarii de feeder!

Sus

MesajScris: 27 Ian 2015, 11:41 
Neconectat

Zetea

Sus

MesajScris: 27 Ian 2015, 16:02 
Neconectat

Daca este sa fim realisti cred ca ar trebui sa mergem la Doripesco balta 2-3 intrucat Doripesco este in mislocul tari si se poate ajunge usor din oricare parte a tari.Cea ce ar da sanse mult mai mari sa avem un numar mare de participanti deci sa avem de unde alege.....
Deci nu pe carpodromul de la Doripesco sa nu se inteleaga gresit.
Am dorit si noi sa venim la Sibiu sa participam la discutii dar daca toata lumea vrea Zetea nu cred ca mai are rost sa batem drumul de la Bucuresti la Sibiu doar ca sa ne vedem la fata.
Daca nu gandim realist niciodata nu vom avea la finala reprezentanti din toata tara.
Nu mai iau in calcul ca aceasta finala se tine doar intr-o singura etapa9chiar daca are doua manse) cea ce nu este concludent in alegerea echipei care sa reprezinte Romania.
In raport de cum evolueaza discutiile vom hotara daca are rost sa venim sau nu la Sibiu.
Am sa incerc sa vorbesc si cu Vera sa vedem si prarerea ei.

Sus

MesajScris: 27 Ian 2015, 19:45 
Neconectat

Observ, de la cei care si-au exprimat criteriile pentru care au ales o pista (bravo lor, pacat ca nu au facut-o si ceilalti), ca principalul motiv este amplasarea geografica. Eu cred ca nu acesta ar trebui sa fie principalul criteriu. Vecinii nostri unguri, anul trecut, au tinut finala de stationar in luna august, in Croatia, pe pista unde in luna septembrie a avut loc Campionatul Mondial de Stationar (http://horgaszklub.eu/cikkek/reszletek/ ... geredmeny/). In urma acestei finale au desemnat lotul cu care s-au prezentat la mondiale. Eu cred ca 100-200 km in plus nu sunt o foarte mare problema, avand in vedere ca este singurul concurs cu aceasta miza in decursul unui an. Performanta cere sacrificii. Asta daca se doreste performanta nu doar "la noi in cartier".

Cei care participa la acest concurs isi doresc, intr-o masura mai mica sau mai mare, sa obtina un rezultat care sa le permita sa faca parte din lotul ce va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Feeder, ce va avea loc in Serbia anul viitor. In Serbia, adica pe o apa necunoscuta pescarilor de feeder romani. Toate finalele din anii anteriori s-au tinut pe locatii cunoscute de multi pescari care vin din stationar si poate pentru ei a constituit un avantaj, adaugat la bagajul lor mare de cunostiinte in ale pescuitului de competitie. Astfel nu au fost solicitati prea mult sa se adapteze la conditiile de pescuit de pe apele respective.

Zetea poate fi un pas mic pentru pescarul de feeder, dar un pas mare pentru cel care isi doreste performanta in competitii. Si asta pentru ca, eu cred, este singurul pas inainte din ultimii ani. Este o locatie pe care 99% dintre pescarii de feeder (care au participat pana acum la finalele nationale) nu o cunosc si va fi o provocare pentru noi toti. Pardon 98%, Levi te salut!

mrvily scrie:
Am dorit si noi sa venim la Sibiu sa participam la discutii dar daca toata lumea vrea Zetea nu cred ca mai are rost sa batem drumul de la Bucuresti la Sibiu doar ca sa ne vedem la fata.

Ceea ce se scrie aici este doar un sondaj, care conteaza exact cat au contat cele care in dadeau pe Ponta presedinte, inainte de alegerile din noiembrie. Mobilizatii pe colegii dvs. din asociatie sa mearga la Sibiu si puteti avea locatia pe care o doriti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]