nu vad ce legatura are ce am spus eu cu zona in care locuiesc acum, ca aradean ar trebui sa-ti dai seama, dupa nume, din ce zona provin
eu totusi nu vad cum poti sa faci selectia pe un lac de mare adancime pentru un concurs ce se va tine pe un rau, cu toata consideratia pentru cei ce vor vota la Sibiu
si apropo de " carcoteala " bucurestenilor nu am vazut unul sa propuna o locatie din Muntenia, raul respectiv poate sa fie oriunde, chiar si in Serbia, nu asta e important, eu am spus ca locatia sa semene cat de cat cu viitorul CM
altfel, eu ma retrag din discutie si sa decida cei care chiar sant interesati in selectia pentru echipa nationala, nu neaparat la Sibiu,(locul meu de bastina ) poate sa fie si un vot prin corespondenta, important este ca cei ce voteaza sa fie interesati in selectie (in primul rand selectionerul)
Tica, tie ti s-a pus paraponul pe Adi (zic eu nemeritat, eu de la el am invatat multe dealungul anilor, in emisiunea Fir intins Arad ) cum scrie doua randuri...cum te iei de el...