Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 05:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 13 Feb 2015, 14:48 
Neconectat

glukas scrie:
Cu dedicatie:

Banc Florin Piersic, pe scena la Gala "10 ptr. Romania", candva.

Prin tribune lume buna, politicieni etc.. :)

"Cica, unul asa mai bogat, gen Gigi Becali (care chiar era in public), se opreste cu limuzina intr-un cartier sarac, fie Rahova. Se da joc, tacticos si afectat si se uita in jur la multimea aparuta instant in jurul lui. Isi scoate tabachera de aur si, incepe, relaxat:
- Tu, tu, tu, tu nu, tu si tu ...
e intrerupt brusc de ciocoflender
- Si eu, si eu Sefu'!
deranjat, latifundiarul incepe iar, de la stanga la dreapta:
- Tu, tu, tu nu, tu si tu...
ciocoflenderul nu se lasa
- Si eu, Sefu, SI EU!
- Bine MA, si TU, sa-mi suge_i p__a!"

Maestre, fie sa ne traiesti 100 de ani!
Apropo, orice asemanare intre personajele bancului si anumite persoane de pe forum este pur intamplatoare!

Hahaha George, daca l-as schimba pe latifundiarul Gigi, cu de exemplu "latifundiarul" Popescu ;) iar pe "SI EU" cu ceva persoane care activeaza pe acest forum ;) ....Haz ha ha :lol: eu zic ca se potrivea mai bine :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 14:51 
Neconectat

Doamna Ispas, vă mulțumesc pentru comunicatul clar și la obiect! În felul ăsta putem să ne facem fiecare niște calcule și să ne hotărâm dacă participăm sau nu.
Vă doresc mult succes în organizarea competiției și "Fir Întins"celor care vor participa!
Sebastian Mic se retrage.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:22 
Neconectat

Nu inteleg ce nu va convine???? Ca nu facem haba...pe regulament,...ca se respecta niste reguli deja stabilite,....ca nu se schimba regulamentul in timpul jocului???

Am inteles de la cei din Calinesti, ca pista suporta aproximativ 85 de concurenti. deci nu cred ca e cazul de semifinale. Si daca ar fi ....care e pb? Ca doar din 2016 doriti mai multe concursuri in circuitul AGVPS de feeder!
As dori sa discutam sincer si strict la ce sa hotarat.
Luni o sa postez si ce sa propus pentru viitor ( din 2016) in pescuitul de feeder.
Scuze daca deranjez pe unii, dar imi place sa discutam la subiect si nu pe langa! De aceea AM INVITAT PE TOTI CONCURENTII la Sibiu!

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:23 
Neconectat

Vă rog să nu mă înțelegeți greșit, eu v-am mulțumit sincer!

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:28 
Neconectat

Și tot sincer am fost, când am anunțat că mă retrag. În cazul unei semifinale, costurile se dublează și chiar nu sunt dispus să cheltui dublu față de alt participant. În situația când toți avem aproximativ același costuri, totul e echitabil.
Eu cred că cel mai corect este să anunțați din start numărul real de standuri. În cazul aplicării stricte a regulamentului internațional, standul are obligatoriu minim 15 m. Până la urmă știe cineva cate standuri poate găzdui Calinestiul?

Ultima oară modificat de sebi37 pe 13 Feb 2015, 16:04, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:47 
Neconectat

Standul este intre 10 si maxim 15m cu o zona libera de 1m intre standuri ..pt presa! Deci daca pista de la Calinesti are 1000m , se vor face 85 de standuri lejer. va promit ca cu maxim 1 luna inainte de finala se va prezenta programul finalei cu tot ce implica el ( nr standuri, varietate de pesti, taxa org...etc ). Nu sariti in sus ca e prea devreme. Va repet sa traim pana atunci si sa fim sanatosi !

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:49 
Neconectat

Mulțumesc! Doamne ajuta!

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 15:55 
Neconectat

REGULAMENTUL OFICIAL F.I.P.S.e.d.

6).Pentru probe, concurentii trebuie sa dispuna de un loc de pescuit (stand) cu largime de minimum 15 m si maximum 30 metri ;largime standurilor va fi fixata cu acordul comisiei tehnice.Standurile pescarilor vor fi separate de o zona neutra , la stinga si la dreapta de maximum 1 metru(poate fi redusa sau chiar suprimata).
Amplasamentul concurentilor va trebui sa fie materializat separat de spectator, in scopul indepartarii de acestia ; pentru aceasta s-ar putea ridica o inprejmuire sau intinde niste corzi la o distanta adecvata fata de bancile spectatorilor (o distanta de 10m ar fi rezonabila) ; deasemanea, ar fi de dorit sa existe un culoar destinat oficialilor, intre pescari si spectatori. Niciun material de pescuit nu trebuie sa incurce circulatia pe acest culoar.
Capitanul sau capitanii de echipa, maximum 2 de fiecare natiune, poate(pot)intra in amplasamentul pescarilor echipei proprii (stand). Este permisa prezenta unui singur capitan in interiorul standului.
Organizatorul terbuie sa personalizeze fiecare stand de pescuit cu un panou pe care vor figura numele, nationalitatea concurentului precum si numarul de capturi actualizat tot timpul.

Ultima oară modificat de ticairlandezu pe 11 Iun 2015, 11:23, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 16:47 
Neconectat

Oaaauuuuuu!!! ce liniste sa facut :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 16:57 
Neconectat

Mda... punct ochit, punct lovit! :lol:
Ten Points go's to you, Mr. Irish Tica!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]