Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 08:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 13 Feb 2015, 17:32 
Neconectat

sebi37 scrie:
Mda... punct ochit, punct lovit! :lol:
Ten Points go's to you, Mr. Irish Tica!

Ma multumesc si cu o bere sau o palinca buna de la Bistrita...punctele da-le la altii :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 17:45 
Neconectat

Mai baieti...sunt tare bolnava! Nu pot sta numai pe net.
Dar art 8 din reg AGVPS pescuit la feeder

Art.8. Concurenţii vor avea la dispoziţie o zonă de pescuit denumită " stand de pescuit " a cărui lungime va fi de minimum 10 m şi maximum 20 m.
Lungimea standurilor de pescuit va fi stabilită la propunerea motivată a coordonatorului tehnic al concursului şi după analiza şi aprobarea Juriului.
Standurile vor fi separate între ele printr-o zonă neutră de 1 m, delimitarea făcându-se cu ajutorul unei panglici sau sfori iar pentru partea din spate a standului, situată la o distanţă de minimum 10 m de apă, delimitarea se va face tot cu panglică la înălţimea de 1 m de la sol. Între aceasta şi zona de acces pentru spectatori se va lăsa un culoar de trecere pentru oficiali şi persoanele autorizate.
În cazul concursurilor individuale, este strict interzisă intrarea persoanelor neautorizate în standul concurenţilor. În cazul concursurilor pe echipe, căpitanul echipei poate intra în standul concurentului său.
În cazul concursurilor individuale pista de concurs va fi împărţită numai în standuri (un stand pentru fiecare concurent), clasamentul putând să se facă sectorizat.
În cazul concursurilor pe echipe pista de concurs se va împărţi în sectoare, numărul acestora fiind egal cu numărul concurenţilor dintr-o echipă completă. Fiecare sector cuprinde un număr de standuri egal cu numărul echipelor participante.
Standurile se vor nota cu cifre (1,2,3 etc.), iar sectoarele se vor nota cu litere (A,B,C etc.).

Nu mai fiti rai si cautati doar noduri in papura. Ganditi constructiv ...asa cum incerc si eu sa fac ! :)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 17:55 
Neconectat

Adica AGVPS-ul, cu de la el putere si printr-o minte iluminata ca a lui .....sa nu dau nume....si care nu a vazut si auzit de pescuit la feeder decat in reclamele lui Petrisor :lol: ...decreteaza el asaaaa, cu mintea lui ingusta...ca standul la feeder trebuie copiat identic cu cele de la stationar!!!!!
Hai ca acuma m-ati enervat pe mine :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 18:11 
Neconectat

Tica, daca pun mana pe tine ...te mananc! :D
Cat va trebuie un stand...de aici pana in Irlanda! :lol:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 18:22 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Deci: Sa nu mai existe dubii si polemici. Finala 2015 va fi organizata pe acumularea Calinesti de catre subcomisia de pescuit sportiv- feeder - deocadata sunt responsabilul aceste subcomisii. Nu are rost sa tot faceti supozitii sau propuneri. Sa hotarat la Sibiu. Daca vor fi mai multi concurenti decat suporta pista de la Calinesti , vom face cum sa hotarat la Sibiu!
Sectorizarea se va face conform reg. de pescuit la feeder. Nu este grija voastra sau a lui Petrisor. Organizarea finalei si eventual a semifinalelor ...este exclusiv grija subcomisiei de pescuit la feeder.

Eu zic sa va pregatiti pt marea batalie, care sigur va fi pe Calinesti si va fi org la sange conform CIPS-FIPS.
ATENTIE. Am fost acuzata ca NU am controlat sau sanctionat la sange pe toata lume....va promit ca la propriu voi controla tot. Indiferent cat va dura. Dar eu sper sa existe respect din partea concurentilor si nu numai !

Mai sunt inca aproximativ 4 luni pana la finala. Sa fim sanatosi, sa traim si va promit o finala de nivel mondial ! ;)

Doamna Ispas, cu tot respectul, vă rog citiți propriul d-voastră mesaj!
Ce și cine mai poate înțelege ceva, citind toată seria de mesaje ce i-au urmat?

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 18:28 
Neconectat

Nu mami, simplu ....cat scrie in FIPS ;) ....ca n-or fii ei mai prosti si noi aia destepti ;)
Oricum si la stationar ne "cacam" pe noi cu mansele alea tematice de ani de zile(vreo 20) ;) daca nu mai mult....si care-i rezultatul!!!!sa-mi zica unul de pe aici!!!!...real!!!...Am devenit noi expertii lumii in vreo tehnica!!!am invatat noi sa prindem pesti mai mari in anii astia!!!!...ba mai mult eu zic ca am uitat sa-i prindem si pe aia mici!!! ;) ;) :lol:
Oricum si propunerea asta cu Oasul e clar ca-i din "burta"...ma asteptam sa fie una "profesionista" cu date tehnice!!!lungime pista,bla,bla,bla....nu acuma sa dea din coate ca nu se stie exact cati incap.
Si inca o chestie....daca anul asta se stia deja ca e la liber, la momentul votului, de ce nu sa mers pe o pista incapatoare, sa nu ai probleme la "buric" :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 18:34 
Neconectat

Aaaa da mami ca mi-am adus aminte ;) .....regulamentul asta postat de tine t-ii l-am mai facut odata "Chisalita" cand l-ai postat mai demult ;)
Spune-le la aia la Bucale. de la mine... ca se pot sterge undeva cu el :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s daca nu-i duce mintea sa faca un regulament...spune-le sa ma caute pe privat :lol: :lol:...si banii lor circula :twisted:
p.p.s tie ti-l dau pe gratis ;)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 19:47 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Aaaa da mami ca mi-am adus aminte ;) .....regulamentul asta postat de tine t-ii l-am mai facut odata "Chisalita" cand l-ai postat mai demult ;)
Spune-le la aia la Bucale. de la mine... ca se pot sterge undeva cu el :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s daca nu-i duce mintea sa faca un regulament...spune-le sa ma caute pe privat :lol: :lol:...si banii lor circula :twisted:
p.p.s tie ti-l dau pe gratis ;)

Mare domn , mare caracter! Multumesc dragule! ;)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 22:00 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
REGULAMENTUL OFICIAL F.I.P.S.e.d. AL CONCURSURILOR INTERNATIONALE PE NATIUNi ’’PESCUIT LA FEEDER’’

6).Pentru probe, concurentii trebuie sa dispuna de un loc de pescuit (stand) cu largime de minimum 15 m si maximum 30 metri ;largime standurilor va fi fixata cu acordul comisiei tehnice.Standurile pescarilor vor fi separate de o zona neutra , la stinga si la dreapta de maximum 1 metru(poate fi redusa sau chiar suprimata).
Amplasamentul concurentilor va trebui sa fie materializat separat de spectator, in scopul indepartarii de acestia ; pentru aceasta s-ar putea ridica o inprejmuire sau intinde niste corzi la o distanta adecvata fata de bancile spectatorilor (o distanta de 10m ar fi rezonabila) ; deasemanea, ar fi de dorit sa existe un culoar destinat oficialilor, intre pescari si spectatori. Niciun material de pescuit nu trebuie sa incurce circulatia pe acest culoar.
Capitanul sau capitanii de echipa, maximum 2 de fiecare natiune, poate(pot)intra in amplasamentul pescarilor echipei proprii (stand). Este permisa prezenta unui singur capitan in interiorul standului.
Organizatorul terbuie sa personalizeze fiecare stand de pescuit cu un panou pe care vor figura numele, nationalitatea concurentului precum si numarul de capturi actualizat tot timpul.

1000/15=66

ar fii prea frumos un concurs cu 66 de pescari la feeder, hai sa vedem cine plateste taxa de participare si dupa, la carcotati le dau io palinca sa li se incalceasca limba.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2015, 23:35 
Neconectat

Domnu', da' de care palincă dați de beut ? De aia pentru "pretini " sau de aia "de vânzare "? Nu de alta, dar vreo 33 de pescari strict interesați de aspectul ăsta, îi aduc eu cu RATA, de la Bistrița! Cumva o rezolvam de "66".:lol::lol::lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]