Pescuit Stationar

Acum este 27 Noi 2024, 10:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Chilipiruri on line
MesajScris: 16 Feb 2015, 08:24 
Neconectat

Drumu-i lung pana te hotaresti sa iei Stella si cumperi multe prostii! Mai citeste comentarii si de pe rapitori poate ca nu sunt primul care nu-l lauda!

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 12:37 
Neconectat

o mulineta beton, nu te lua dupa ce zic persoane care nici macar nu au pus mana pe aceasta scula. Da clasa la multe Shimano ;) Am avut aceasta mulineta si am vandut-o anul trecut in primavara pe motiv ca, costa f scump tamburul de rezerva (99 euro la nemti), apoi mi-a parut fff rau ! Are forta, recuperare rapida, e scula tare faina! Acum tamburul e la mai mult de jumate din pretul de atunci.
De suparare si cu gandul la Ballisticul ala mi-am luat o Caldia SHA :lol:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 13:42 
Neconectat

Io cred ca l-am avut! Si acum am Stella de 2ani,stiu si eu sa fac diferenta! ;)

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 13:55 
Neconectat

Cornel scrie:
o mulineta beton, nu te lua dupa ce zic persoane care nici macar nu au pus mana pe aceasta scula. Da clasa la multe Shimano ;) Am avut aceasta mulineta si am vandut-o anul trecut in primavara pe motiv ca, costa f scump tamburul de rezerva (99 euro la nemti), apoi mi-a parut fff rau ! Are forta, recuperare rapida, e scula tare faina! Acum tamburul e la mai mult de jumate din pretul de atunci.
De suparare si cu gandul la Ballisticul ala mi-am luat o Caldia SHA :lol:

Pai la cat a fost Ballisticu ( 99 $ ) eu il luam pentru piese de schimb si tambur de rezerva . :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 14:10 
Neconectat

zsolt scrie:
Io cred ca l-am avut! Si acum am Stella de 2ani,stiu si eu sa fac diferenta! ;)

E cel putin o mare diferenta la numarul de partide de pescuit intr un an intre tine si 99,99% dintre pescarii din Romania , Zsolt .Eu fac maxim 55-60 intr un an . Aici includ pescuitul copca , rau , carpodrom , mare , barca mare , spining , feeder , bolo , rube .Anul trecut mi am dat Stradicurile made in Japan si TDR urile doar ca m am plictisit de ele nu ca s au uzat sau ceva . Tu esti obligat sa iei ce e mai fiabil ca la tine nu au pauza mulinetele. ;) Daca imi iau Stella o sa fie de curiozitate nu de necesitate . ;) Oricum o sa l consult inainte pe Cip J.( Hoglet ) . :lol: :lol: :lol: Apropo cati tamburi de rezerva ai la Stella ??? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 16:20 
Neconectat

Cornel vorbea de Daiwa Ballistic( pe care stiu ca ca a avut-o), si Zolt de Pflueger..cel putin asa am inteles eu! :D :mrgreen: Pana sa gasesc pe cineva sa-mi comand un ballistic, s-au terminat..era si normal la banii aia.. :)

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 20:03 
Neconectat

da ce plm face Stella asta ? provoaca orgasm...
Pt un pescar de rapitor e o necesitate dar pt cineva care da la pluta (match-bolo) sau feeder din punctul meu de vedere e o fitza (insa GUSTURILE nu se discuta). Un TPower/Biomaster sau Ballistic/Caldia/Certate e mai mult decat ok.
Mi s-a spus (de catre un pescar de rapitor) ca si Biomaster pe bolo e prea mult !

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 20:18 
Neconectat

Cu fitza asta pescuiesc 5luni pe an la salau cu plastice!Nu m-am gandit nici o clipa sa dau cu ea la boloneza!Am avut si alta fitza ca infinity q zaion dar langa ala Stella chiar provoaca orgasm! :lol:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 20:31 
Neconectat

zsolt scrie:
Cu fitza asta pescuiesc 5luni pe an la salau cu plastice!Nu m-am gandit nici o clipa sa dau cu ea la boloneza!Am avut si alta fitza ca infinity q zaion dar langa ala Stella chiar provoaca orgasm! :lol:

1. am spus mai sus ca e o necesitate pt un spinningar !
2. cu tine nu prea mai am ce discuta avand in vedere divergentele din trecut (altele nu mai doresc)!
3. si totusi de la Benzar folosesc o nada f buna pt scobar :lol: dar nu spun care ;)

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 21:09 
Neconectat

fir intins!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]