Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 17:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Top Firme
MesajScris: 19 Feb 2015, 19:28 
Neconectat

http://www.crapmania.ro/articole/recoma ... orld-33600

Sus

Subiectul mesajului: Re: Top Firme
MesajScris: 20 Feb 2015, 07:13 
Neconectat

"Conform publicatiei Tackle Trade World piata articolelor de pescuit din Romania este estimata la 45 milioane de dolari. In acest studiu nu a fost inclusa piata neagra care la momentul actual in Romania este estimata la 50% din totalul vanzarilor articolelor de pescuit."
"In finalul articolului TTW mentioneaza ca nu sunt raspunzatori pentru eventualele omisiuni sau erori."
Branduri si Cifre concrete dar sunt si erori...na asta da :lol:

Sus

MesajScris: 20 Feb 2015, 07:36 
Neconectat

Am citit si eu si nu prea inteleg despre ce este vorba...ce inseamna "preferintele pescarilor"??... sa fie oare cifra totala de afaceri? ...sa fie profitul?... sa fie calitatea (adica care sunt cele mai bune?).... sau sa fie doar o fituica statistica, distribuita in anumite magazine cu o tombola finala cu premii in produse Senzor, unde fiecare Tanase care habar n-are de pescuit face cateva cruci ca sa se afle in treaba!
Am inteles de asemenea ca pescarii romani targheteaza crapul... mai sa fie!!!...dupa ce statistici?

Nici nu m-ar fi interesat un astfel de top...mi se fute mie de piata sau de preferintele altora...mai ales ca in Romania "preferintele pescarilor" inseamna de cele mai multe ori pretul si nicidecum calitatea.... dar am vazut trecute pe o listuta acolo ( sugerand ca au fost si ele pe lista de voturi...acu' daca au fost sau nu, nu stiu...poate doar au fost puse ca sa dea mai multa greutate sondajului de opinie) marci ca: Dynamites si Van den Eyde....

Si de aia ma intreb: ce criteriu a stat la baza acestui clasament????

Ca altfel sa ma ierte Dumnezeu: ce plm de comparatie poti sa faci intre Dynamites si Senzor???!!!.... e ca si cand ai compara Ferrari cu Trabantul!
E drept ca Trabanturi s-au vandut mult mai multe decat Ferrari...dar atat!!...si sincer, nu cred ca Trabantul intra in "preferintele" cuiva... este decat o improvizatie menita sa rezolove o problema de transport intr-o acuta lipsa de bani!

Stima!

Sus

MesajScris: 20 Feb 2015, 12:06 
Neconectat

"Informatiile au fost adunate din discutiile revistei TTW cu diversi producatori, importatori, distribuitori si presa de specialitate din Romania. In finalul articolului TTW mentioneaza ca nu sunt raspunzatori pentru eventualele omisiuni sau erori. "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]