Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 18:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fan Courier sau Posta Romana....
MesajScris: 15 Feb 2015, 14:31 
Neconectat

e ceva timp de cand nu am mai trimis sau primit ceva prin curierat rapid .insa zilele acestea am achizitionat un bat de feeder de pe forum .
batul a fost trimis prin fan courier din Vaslui la Suceava a ajuns bine si rapid dar,......transportul mi sa parut destul de piparat adica 42 de lei.
intrebarea mea este " sunt alternative si mai ieftine ?
,Posta Romana cat te taxeaza ?
in curand nu ne vom mai permite luxul de a face livrari prin fancourier .
Multumesc.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Fan Courier sau Posta Romana....
MesajScris: 15 Feb 2015, 14:42 
Neconectat
Administratorul site-ului

Expediez săptămînal atît cu Poșta cît și cu Cargus.
Poșta - la plata ramburs, cca 11 lei coletele mici, fără ramburs cca 2,5 lei.
Cargus - expediez numai cu plata în cont, anticipat, deci coletele mici cca 21 lei plata la destinatar.
La bolonieza ta, colet sub un kg. și fără ramburs, prin Cargus ar fi exact cum am scris mai sus.
De ce nu optezi cu plata în cont ca să eviți suprataxarea pentru ramburs?...că oricum nu poți vedea ce e în colet înainte de a plăti, deci dacă e să fie țeapă tot dracul ăla e !

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 13:04 
Neconectat

Salut...
Indifererent de curier cel mai scump este plata rambursului .... acesta depinde bineinteles de valoarea rambursului.
In rest preturile pe curiere sunt comparabile... cu Posta Romana cea mai ieftina ( e si normal pentru ca nu ti le livreaza acasa).
Eu am folosit foarte frecvent FAN, Urgent si Posta Romana....
De departe cele mai bune servicii ( adica obtii ceea ce ai platit) sunt prin Posta Romana...nu am avut niciodata probleme cu integritatea coletelor si nici cu altceva...diferenta este ca prin Posta dureaza 2-3 zile si ca Posta nu lucreaza Sambata si Duminica.
Acuma vreau sa va mai spun ceva: noi nu simtim diferenta pana la interactiunea directa cu ala care ti le livreaza...si aci putem fi subiectivi sau treaba sa difere de la caz la caz in funtie de cat de profesionisti sunt lucratorii curierelor... asa ca poate sa difere de la oras la oras si de la cartier la cartier...

Mi se pare o nemernicie ca astia de la curierele care ar trebui sa-ti livreze acasa nu-si fac treaba ...cel putin la mine in oras sunt niste nesimtiti!
Te suna odata (cand e prin zona, nu inainte - cum ar trebui- ca sa poti stabili o ora de livrare la care esti acasa) sau primesti tot felul de SMS-uri...daca esti acasa bine...daca nu salutare: trebuie sa te duci tu la ei sa-ti iei coletul!!!...
Eu am primit zeci de colete.... mai putin de 3% mi-au fost livrate acasa asa cum ar fi normal!
Asa ca de ce sa platesti un serviciu de care nu beneficiezi?.... Unde mai pui ca orele de livrare sunt pana la 16:30 cand in general nu e nimeni acasa...

Din ce am vazut eu: macar Fan curierul e mai prin centrul orasului, mai usor accesibil...pe cand astia de la Urgent Curier se ascund prin tot felul de garaje, depozite si zone industriale de pierzi jumatate de zi sa-i gasesti....

Si faceti-va relatii de incredere sa nu platiti o gramada de bani pe rambursuri!!! Eu nu (mai) platesc nimic cu ramburs (cel putin nu acopar eu plata rambursului!!!)... daca ala care-mi vinde are incredere ca-i trimit banii, bine!...daca nu, sa vanda la altul sau sa suporte el plata rambursului!

Oricum dintre curierele rapide ( ce inseamna rapid?... nu ai nici o masura a rapiditatii!!) FAN sunt de departe cei mai buni... restul nu-si merita banii!!!
Daca nu e graba puneti la Posta fratilor...e cel mai ieftin si-ti faci mai putini nervi!.... cel putin asa zic eu.

Sus

MesajScris: 19 Feb 2015, 20:26 
Neconectat

pandy scrie:
Expediez săptămînal atît cu Poșta cît și cu Cargus.
Poșta - la plata ramburs, cca 11 lei coletele mici, fără ramburs cca 2,5 lei.
Cargus - expediez numai cu plata în cont, anticipat, deci coletele mici cca 21 lei plata la destinatar.
La bolonieza ta, colet sub un kg. și fără ramburs, prin Cargus ar fi exact cum am scris mai sus.
De ce nu optezi cu plata în cont ca să eviți suprataxarea pentru ramburs?...că oricum nu poți vedea ce e în colet înainte de a plăti, deci dacă e să fie țeapă tot dracul ăla e !

se poate verifica coletul inainte de a plati la fan-curier, vorbesc pentru ca eu asa fac, intai verific coletul , apoi platesc, conditia este ca cel care trimite coletul cu verificare sa plateasca inainte
P.s. S-a intamplat chiar sa refuz un colet pentru ca ce era in colet era intr-o stare deplorabila fata de ce spusese respectivul (aproape nou). Daca dai banii inainte cum mai poti sa refuzi?

Sus

MesajScris: 19 Feb 2015, 20:55 
Neconectat
Administratorul site-ului

Asta e fain cu verificarea. Eu nu-mi pot permite asta ca si asa mai iau tepe cu Posta, ca nu se duc sa ridice pachetele si platesc tot eu returul. deci pierd aproape dublu.

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 20 Feb 2015, 07:49 
Neconectat

pandy scrie:
Asta e fain cu verificarea. Eu nu-mi pot permite asta ca si asa mai iau tepe cu Posta, ca nu se duc sa ridice pachetele si platesc tot eu returul. deci pierd aproape dublu.

Din pacate mai sunt si oameni neseriosi.

Sus

MesajScris: 25 Feb 2015, 20:57 
Neconectat

pandy scrie:

fara plata in cont nu se livreaza.... si atunci numai pierdeti

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]