Veronica Ispas scrie:
Imi pare rau, dar eu nu imi pun mintea cu asemenea specimene!!! Nu sunt " omul tribunalelor" ca si el,....dar poate pana la urma ma satur si eu de atata sacaiala!!!!
Ultima "amenintare" primita azi de la distinsul domn :
"De ce sunteți ofuscată doamnă dacă credeți că ce faceți este legal? Să vă pregătiți și de o vizită la Alba. Parchetul cercetează activitatea AGVPSR și va trebui să faceți dovada că aveți calitatea de oficial sportiv. Vedeți că și arbitrii au ceva de demonstrat. Cine i-a calificat în meseria asta. Nu ar strica să consultați Codul ocupațiilor din România.
O să aveți ocazia să constatați că legea este obligatorie pentru toți. Sper să fiți pregătită. Nu ar strica să consultați și un avocat. Mă întreb dacă sunteți conștientă de cât rău ați făcut pescuitului sportiv din România datorită ignoranței de care dați dovadă și a lipsei de informare."
Sa fiti sigura ca "distinsul domn" are nervi de otel si timp berechet, multi ii canta prohodul de ani de zile si el nu vrea sa moara, ba mai tare ciuma se raspandeste.
Dar oare AGVPS nu poate sa-si apere oamenii cu niste relatii la nivel de ministerul de resort, pentru a gasii niste solutii eficiente ?
Care este atuul lui Fane: faptul ca pescuitul are ramura numita " pescuit sportiv" ( desii unii nu vor sa accepte, cam asta este realitate) si se leaga de tot ce are in denumire aceasta sintagma iar cu o lege a sportului, ii cam nauceste pe toti, inclusiv pe cei de la Minister.
Daca AGVPS nu s-a putut constituii in Federatie, nu se poate constitui o Liga, gen LRS ( liga romana de spinning), alternativa la Federatie ? poate un consilier juridic pe tematica sportiva va poate ajuta !
Daca nu se face o organizare cat mai curand, este posibil ca AGVPS-ul sa cedeze la o lupta pe timp indelungat, mai ales ca vanatoarea este mult mai "banoasa" si prioritara decat cearta in tribunal cu Fane.
Iar pentru voi, individual, inseamna un chin sa tot fiti plimbati prin tribunale, si chiar daca reactionati tot inseamna timp, nervi si bani pierduti.
Sincer, ma gandesc cu groaza ca dupa ce termina cu "sportivii" vine randul si la ceilalti "recreativii" pe care Musiu ii doreste inscrisi ca "atleti" !