Pescuit Stationar

Acum este 27 Noi 2024, 08:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 186 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA xxx 2016
MesajScris: 18 Iun 2016, 19:05 
Neconectat

alinb scrie:
Da, la punctul 8 sunt 3 litri de vietati, viermi, rime, larve si fuii, doar larvele si fuii limitat de valorile specificate! poti sa ai 3 litri doar de viermi sau de rime!

Corect

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA xxxx 2016
MesajScris: 19 Iun 2016, 07:52 
Neconectat
Moderator global

GIGI scrie:
alintudose scrie:
GIGI scrie:
Poate pentru mine pe scara mea de valori aceste lucruri reprezentau foarte mult iar pentru voi foarte putin , nu stiu
ce trebuia ca sa fie ok ..Daca voi erati atat de darnici oare eu de ce nu am primit niciodata nimic de la voi :shock: :shock:

Sabia am primit-o din Japonia ,este originala dar nu este inca ascutita ,o tin in teaca !!

Pai daca tot insisti , ca sa-ti amintim , doar de nada , pana nu ti-au promovat-o "magarii " , o vindeai cu kilogramele.Si beai o gura de apa.Cu oile. Dupa un an , deja erau tone. Dupa inca unul , au ajuns zeci de tone.Dar asta a venit din reclamele din reviste , nu de la altceva...magarii prezentau diverse produse , ca sa fie emisiunile ok , sa cumpere pescarii. Ca daca le vedeau folosite de magari , nu mai conta restul.... si de fapt atat de mult conta... Vad ca ti-ai pierdut simtul realitatii , de fapt nu-s sigur ca l-ai avut vreodata... Iar agresivitatea ta verbala , modul de aburdare si atacare a celor care nu sunt de acord cu parerile tale , lasa dubii privind ... iarasi ma cenzurez , scriu doar "persoana ta".

Iar sabia , daca nu este ascutita , este fake.Este din carbon , ca rubezienele ? Presupun ca-i sabie xxxx , nu altceva , insa vezi daca scoti manerul , sa nu scrie made in china... Mai trebuie sa-ti impletesti cositele , sa-ti lasi mustata lunga si sa ai grija cand sari pe acoperisuri , ca poate nu este cineva sa-ti astampere foamea cu dulciuri... Cred ca voi avea cosmar la noapte , o sa visez ninja prin curte... Sa nu uit sa inchid geamul si sa pun alarma. Deja ne cacam pe noi de frica...

Tare sunt curios ce intelegi tu prin scara de valori... :idea: :?: Unde ai auzit sintagma asta , sper ca nu la firma ce face revizia lifturilor...Sau la o firma de paza , care urca valorile pe o scara ??? :P

Nu pricep cum poti denigra si afirmi aici ca micutzu a plecat din cauza lui Suciu...Fiecare alege in viata un drum , apoi apar momente de cotitura , cand poate omul schimba ceva ... chestii ciudate pentru tine , sa nu fie toti vasali si pupincuristi...la valoarea ta... Ma intristeaza fiecare postare a ta , caci constat ...mai bine tac. Asadar , vezi-ti tu de organizarea concursului , cu sanatate , liniste si impliniri . Materiale. Apoi scoate-ti sabia , joaca-te putin cu ea in oglinda, gen Praslea cel Voinic , insa ai grija sa nu te ranesti cumva...sa n-o scapi pe picior , ca ti se innegreste unghia...asta ti-ar mai lipsi inainte de asa concurs... :o :o :o :o
Te las acum , sa te pregatesti sa nadesti standurile... ;) Mai ai ceva nada de chefal ramasa , sau ai dat-o toata??? Ca merge , are aroma de branza , e ok. :mrgreen:
Iar in ceea ce priveste "afacerea", omule bun, terfelit de magari , mai ceri partenerilor care-ti comercializeaza marca ipoteca imobiliara? Arhiva de garantii electronica , ceva ? Fidejusori? Io l-as fi spart pe micutzu ala , cu femurul lui Bodocan ,numa' pe unde bea apa i-as fi dat, mama lor de mafioti... De fapt , stiu , magarii , oile , apa...scuze , nu mai fac , nenea... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Inca o data , las-o mai incet , mai moale , nu te mai apleca sa iei pietre , ca cine stie...
Te pupa Alin. ;)

Am vrut sa ma opresc si sa-mi vad de treaba dar se pare ca de aceasta treaba te intereseaza si pe tine si nu stiu de ce pt ca logic ar trebui sa te intereseze de problemele tale ...ba din contra ai mai stat te-ai mai gandit si ai mai facut si modificari !!! vad ca te mananca rau si dupa cum se pare nici eu nu sunt cu mult mai normal si mai crestin decat tine !!
1)De la prima editie a cupei xxxx ,mai exact acum 11 ani cand ai participat pentru prima oara si erai mai cu bun simt fata de toata lumea ,nada xxxx a fost promovata ,iar pt ca s-a prins bine cu ea si oameni au capatat incredere ,vanzarile au crescut .Este posibil sa fi crescut vanzarile si dupa intrarea voastra in Echipa xxxx ,cred ca in 2010 s-a intamplat ,dar de multe ori datorita pozitie ostile fata de ceilalti concurenti ,atitudinea unora dintre voi mai mult a daunat ! Dupa cum vezi am simtul realitatii !!
2)Ma indoiesc ca nu ști motivul pentru care s-a destramat echipa xxxx :shock: :shock: sau te faci ca nu ști..Eu am stiut chiar dupa a doua zi de la ratarea noastra a unui loc bun la finala pe echipe : Andrei s-a suparat pe Suciu ca i-a reprosat ca intr-una dintre manse s-a clasat rau,dupa care si Adi a facut puncte cam multe , iar asta a fost fitilul care a ,,aprins destramarea'..nu va spuneam asta nici acum daca nu faceati pe baieti de echipa care ati fost !! Ca sa nu zici din nou ca denigrez ,intreaba-l pe Nelutu care a auzit si el .Andrei sigur ca nu a avut curajul sa-i spuna pt ca este las si numai s-a plans la unul si la altul.Eu atunci mi-am dat seama ca nu mai este cale de impacare imediata si am lasat totul sa se intample natural ,cea ce s-a intamplat prin iesirile lui Adi care m-au lamurit pe deplin despre ce fel de oameni am nevoie mai tarziu in echipa ..Se pare ca noua echipa formata in frunte cu Marcel s-a omogemizat bine au avut si primul rezultat important si nu mai exista contre si jigniri publice !Accepta participarea in echipa fara sa primeasca nimic si nici nu au pretentii de ceva ;nu vor nimic pt promovare ba chiar si-au facut echipament din bani lor !! baieti simpli dar cu bun simt !!
3)Vad ca nu vrei deloc sa-ti vezi de afacerea ta prospera ba din contra esti foarte curios si te bagi unde chiar nu-ti fiebe nici o oala si te intereseaza cum recuperez eu bani de la rau platnici ??/ ok am sa-ti raspund : Pai tu in afacerea cu medicamente care se pare ca este cea mai profitabila in acest moment ,nu ai auzit de cecuri sau bilete la ordin ,etc sau se da pe incredere ??probabil ca la adaosurile care se practica daca,cativa nu platesc nu mai conteaza !!
Sper ca ai fost controlat bine la cap cand te-au primit vanatorii in randurile lor ,nu de alta dar daca te joci prin curte cu pusca sa nu -ti treaca ceva prin cap si sa nu mai poti sa pupi pe nimeni ,bine ma indoiesc ca la cat de mic ai creierul ,ai putea sa-l nimeresti si ai putea scapa !!Te linistesc si iti spun ca poti dormi linistit ,daca pui flinta in pat nu te mai ataca nimeni ,dar sa nu uiti sa bagi cartus pe tiava ca ninja ataca scurt si repede !! Nu mai fa pe ,,FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA " ca la cat te iubesc foarte multi care s-au retras de pe acest forum s-ar putea sa ramai nepupata si sa nu te trezesti niciodata !!Imi pare sincer rau ca nu realizezi asta dar se pare ca asta este o problema de-a ta ,esti prea plin de tine si nu crezi !!
4)Legat de nada de chefal nu uita ca avem cetateni romani care merg la Marea Neagra in Romania si o puteau incerca la chefal, care chiar exista (da asa este chefalul existaaaaa !)..iti spun eu daca nu ai stiut ..poate vrei sa sti cata se vinde la mare noastra ,nu in tari exotice unde din pacate nu ai voie sa pescuiesti !!Oare ce nu sti nu exista ??!!
La cate pietre ai luat de la fff multi nu te-ai linistit vad ...cred ca tu trebuie s-o lasi mai moale !!! La putinele concursuri la care am mai participat in ultimul timp am constat ca nu vorbesti cu ala (nu dau nume decat daca ma provoci din nou, asa ca abia astept )sau ca esti certat cu altul si exemplele pot sa curga ..Chiar nu vedeti ca spuma pescuitului din Romania si oameni de calitate care au fost jigniti nu mai intra deloc sau posteaza doar din cand in cand ?? Aline deja intri in penibil !!Am uitat sa-ti raspund :de scara de valori am auzit la banca,,cica unde ar fi o scara pe unde se duc oameni cu afaceri profitabile sa-si depuna bani si bunurile de valoare ,din aceasta cauza i se spune asa ,daca erai curios sau daca nu ai inteles la ce m-am referit ??!!

Eu unul nu o sa te pup !!! decat daca vi la concurs ! dar ca sa nu mai fi afectat de premii ca nu sunt vandabile pescuieste cu carligul gol !! :lol: :lol: :lol: :lol:

O sa fac putin curat prin topic. Insa , pana atunci :
Adevarul este cel enuntat de tine , nu esti nici normal , nici la biserica nu pari sa umbli prea des. Iar din sensul cuvantului ridicol , intelegi ca ridici olul.Eu vorbeam despre cum vrei sa le iei casele , tu raspunzi de bilete la ordin si file cec... Ma pune intr-o stare de beatitudine si adanci cugetari si filozofia ta gen Monica Columbeanu , "oare ce nu sti , nu exista ??!!" Profund , ezoteric , misterios... :P
Eu , cu creierul meu mic , cedez. CA CINEVA TREBUIE SA O FACA. Asa se stie din vorbele populare , cel cu creierul mai mic cedeaza. ;)
Gigi , la retur !

Sus

MesajScris: 19 Iun 2016, 11:36 
Neconectat

Azi e sarbatoare mergeti la biserica si va spovediti ca prea urat a-ti vorbit pe aici .

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 06:54 
Neconectat

D'apoi eu nu am mai jucat in filme"xxx" ar fi o premiera….. :D :D :D

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 07:13 
Neconectat

Insotitor fara sa ne ajute avem voie?

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 07:22 
Neconectat
Administratorul site-ului

catalin nicolau scrie:
D'apoi eu nu am mai jucat in filme"xxx" ar fi o premiera….. :D :D :D

Păi cînd ai venit cu însoțitor și v-ați cazat împreună băieții de pe pistă spuneau altceva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 07:43 
Neconectat

Cum stai cu nadirea Gigi?
Nu de alta dar daca lasi treaba asta in seama Ruxandrei s-ar putea sa ai surprise.

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 07:48 
Neconectat

Statea can mult prin camera ta.…
Si Benzar a profitat de serviciile lui...

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 07:48 
Neconectat

:D :D :D

Sus

MesajScris: 20 Iun 2016, 09:06 
Neconectat

Bodocan Tudor

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 186 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC [ DST ]