Am placerea sa va prezint ultimele variante de nada Trabucco , la ambalaje de 3 kg.
Sunt niste nade puternic aromate , care se prezinta excelent.
XP 3000 ARNO PISA - continut bogat de pastoncino si probabil indulcitori din portocale(parerea mea) , puternic mirositoare.
Este o nada cu o putere mare de legare , foarte colanta , recomandata pentru pescuitul crapului in general in ape murdare. Se poate folosi cu succes pe momitor , pentru cei care practica si aceste stiluri.
XP 3000 CARPA GIALA - o alta nada puternic aromatizata , are o putere mare de lagare , foarte colanta , pentru pescuitul crapului in ape adanci. Particularitate - se poate folosi si "pe carlig" dupa o framantare adecvata!!!Granulatia este exact ceea ce trebuie.
XP 3000 CAVEDANI E BARBI - o nada colanta , cu putere mare de legare , recomandata pe ape curgatoare la pescuitul cleanului , mrenei si scobarului. Are o aroma puternica de parmesan , aroma cu care s-au obisnuit in ultima vreme multi pescari pe ape curgatoare.
XP 3000 BREME - aici este la primul "mirosit" al meu o nada de platica excelenta , atat ca granulatie , cat si ca aroma. Caramelul fin si textura acesteia probabil o vor recomanda in cel mai scurt timp.
Se poate folosi atat in pescuitul pe fundul apei , cat si intre ape , functie de modul de preparare. O alta utilizare a acesteia , data de producator , este si in pescuitul la feeder. Se poate amesteca pentru a obtine anumite caracteristici cu Terre de Rivier , comportandu-se foarte bine.
Acum , niste poze cu aceste produse calde pe piata romaneasca.