Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 07:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 04 Aug 2010, 21:14 
Neconectat

3.ca s-au comportat ca la scoala cind li s-au cerut sa arate liniile de rubeziana si le aratau toti pe aceleasi dindu-le de la unul la altul . Pe cine au crezut ca prostesc ????? pe ei s-au mintit si au ajuns stergatoarea clasamentului
Intre a da o rola de fir si a da o linie e diferenta mare zic eu...................domnu Adi eu i-am dat rola de fir lui vali pe pista dimineata nu am facut schimb de lini cu nimeni cand trebuia sa aratam linile ;) nu stiu zau care e ala care vorbeste cam mult si care trebuia sa taca ;)

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 11:10 
Neconectat
Moderator global

Poiana Doru scrie:
3.ca s-au comportat ca la scoala cind li s-au cerut sa arate liniile de rubeziana si le aratau toti pe aceleasi dindu-le de la unul la altul . Pe cine au crezut ca prostesc ????? pe ei s-au mintit si au ajuns stergatoarea clasamentului
Intre a da o rola de fir si a da o linie e diferenta mare zic eu...................domnu Adi eu i-am dat rola de fir lui vali pe pista dimineata nu am facut schimb de lini cu nimeni cand trebuia sa aratam linile ;) nu stiu zau care e ala care vorbeste cam mult si care trebuia sa taca ;)

daca te uiti mai sus ti-a raspuns Bogdan care a fost cu voi acolo . Pe omul asta il cunosc de mult si nu are obiceiul sa minta sau sa infloreasca ceva . Lui trabuia sa-i raspunzi nu mie ...ai intrebat cui ....ti-a raspuns concret ....si la drept vorbind nici nu ma astept sa recunoasteti ...ca la scoala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:..nu ati trecut de faza asta ;) ;) ;) ;)
Adevarul doare citeodata dar invatati-va sa-l luati in piept asa cum e ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 12:40 
Neconectat

daca intradevar a schimbat cineva linile as fii curios si eu sa stiu cine...................poate domnu bogdan a inteles gresit dar eu nu am dat si nu am luat nici o linie de la nimeni il rog chiar pe vali sa zica ce i-am dat ...(apropo rola de fir o vreau inapoi)

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 13:15 
Neconectat

Doru draga,care Vali,care Paul,care Iosif si care Boti?Pe cativa dintre ei ii vad activi pe alte topicuri si on-line aproape tot timpul,crezi ca o sa mai intre aici?Zici ca-i ciumat topicul asta pentru ei.As fi vrut sa ma contrazica la ceea ce am postat eu si pe mine si pe Adi!

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 13:22 
Neconectat
Moderator global

LASATI-O USOR , NU-I TEATRU DE RAZBOI. IDEEA ESTE FOARTE CLARA :
INVATATI CE TREBUIE INVATAT DIN ASTA PT ANUL VIITOR !!!!
NU MAI REPETATI GRESELILE , FACETI ALTELE NOI !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 13:52 
Neconectat

radupris scrie:
Doru draga,care Vali,care Paul,care Iosif si care Boti?Pe cativa dintre ei ii vad activi pe alte topicuri si on-line aproape tot timpul,crezi ca o sa mai intre aici?Zici ca-i ciumat topicul asta pentru ei.As fi vrut sa ma contrazica la ceea ce am postat eu si pe mine si pe Adi!

Daca era ceva neadevarat te contraziceam , am citit topicul tot si aveti dreptate , am fost nepregatiti si nu am luat concursul in mod serios .
Dar , toti am facut linii si am legat carlige de care ne-au fost date . Nu s-au cerut linii , ci doar s-au imprumutat :roll:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 15:12 
Neconectat

o intrebare din partea echipei pentru domnu bogdan de ce nu am putut asista si noi la discutile cu domnu benzar?
am vorbit acum cu baieti la telefon si ii transmit domnului Suciu sa se uite atent si sa analizeze rezultatele lui persionale fata de cele obtinute de parasute , incompetenti si de pescarii mediocri. ;)

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 16:02 
Neconectat
Moderator global

Poiana Doru scrie:
o intrebare din partea echipei pentru domnu bogdan de ce nu am putut asista si noi la discutile cu domnu benzar?
am vorbit acum cu baieti la telefon si ii transmit domnului Suciu sa se uite atent si sa analizeze rezultatele lui persionale fata de cele obtinute de parasute , incompetenti si de pescarii mediocri. ;)

le-am analizat si sint mandru de ele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Eu cind concurez ma reprezint pe mine si nimeni altcineva iar rezultatele mele ma privesc stict PE MINE PERSONAL indiferent cum sint . Voi ati reprezentat ROMANIA , ADICA SI PE MINE CA ROMAN , si de aceea am dreptul sa va critic . Cind v-ati asumat acesta misiune trebuia sa stiti la ce v-ati inhamat si sa va asumati laudede dar si criticile .

Apropo de rezultate : va las pe toti cinci sa adunati concursurile unde m-ati batut si le adun si eu , pe ultimii trei ani ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa vedem cit e proportia :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 19:00 
Neconectat

"Nu exista esec ci doar feed-back."
"Succesul este abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără pierdere de entuziasm."

Cam astea, combinate, duc la succes. Succes pe care, din pacate, seniorii care deja au participat la "n" concursuri internationale nu il vor avea, insa acesti tineri sunt inca sperante. Sa nu le "frangem aripile" dar nici sa nu ii menajam si sa ii obisnuim cu metehnele generatiei mai batrane ...

Baieti, fiti cu fruntea sus si mai transparenti. Recunoasterea greselilor este doar un pas inainte si o dovada de intelepciune, ca si a lucrurilor bune. Si apreciati si tonurile mai dure si mai severe, caci in spatele lor sunt oameni carora le pasa mai mult decat celor cu tare orientale, plini de intelegere si laude ...

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 20:26 
Neconectat

As vrea sa adaugi si eu unele chesti la cele ce ni se spun si ce sa facut;
1.Radule topicu asta nu e cu ciuma pentru noi numa eu personal nu prea am avut timp sa postez si nici nu am vrut sa intru in polemici
2.Ce se spune sunt lucruri adevarate am gresit in unele lucruri si speram ca sa ne fie invatatura de minte sa nu mai gresim.
3.Domnu Suciu cu stima si respect fata de dumneavoastra dar nu va dau dreptate.Nu ne faceti ciar asa pescari slabi.din pacate asta e nivelul pescuitului de stationar la categoria noastra si asta e vina noastra dar si a federatiei si a infrastructuri.
In rest nu am de obiectat si va rog daca vedeti ca gresim va rugam sa ne corectat nu numa sa ne certati acuma depinde de fiecare cat va pune in practica din spusele voastre.

Cu respect ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]