Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 05:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 05 Aug 2010, 20:29 
Neconectat
Moderator global

Nu o luati ca cearta , desi meritati sa fiti trasi de urechi.Daca va dati seama ce porcarii ati facut si ce ati gresit , este perfect , acesta era scopuil.Sa invatati din greseli si sa nu le mai repetati , cum scriam mai sus pe-aici pe undeva...
In rest , cred ca pe capul tau au fost si blestemele lui Cornelius... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 20:42 
Neconectat

BabaJosif scrie:
As vrea sa adaugi si eu unele chesti la cele ce ni se spun si ce sa facut;
1.Radule topicu asta nu e cu ciuma pentru noi numa eu personal nu prea am avut timp sa postez si nici nu am vrut sa intru in polemici
2.Ce se spune sunt lucruri adevarate am gresit in unele lucruri si speram ca sa ne fie invatatura de minte sa nu mai gresim.
3.Domnu Suciu cu stima si respect fata de dumneavoastra dar nu va dau dreptate.Nu ne faceti ciar asa pescari slabi.din pacate asta e nivelul pescuitului de stationar la categoria noastra si asta e vina noastra dar si a federatiei si a infrastructuri.
In rest nu am de obiectat si va rog daca vedeti ca gresim va rugam sa ne corectat nu numa sa ne certati acuma depinde de fiecare cat va pune in practica din spusele voastre.

Cu respect ;)

Bravo Ioji , tot raul spre bine
Un baiat care i-si asuma si relele in liniste ,fara sa faca pasarica mare .

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 21:42 
Neconectat
Moderator global

M-as bucura ca la anul sa-mi multumiti pentru scrofaiala asta , si sa fii invatat ceva din ea , sa constientizati ca nu ati mers pina acolo sa va faceti poze si sa veniti acasa .
Pina atunci bagati mare pe balti si canale , intrati intre seniori si bateti-i de sa le sune apa-n cap , sii va fii mai bine sigur . Aici am terminat . Daca ati priceput ceva e bine , daca nu ...iar e bine :) :) :)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Aug 2010, 03:42 
Neconectat

baietii....capu sus...anu viitor va fi mai bine(speram cu totii)....stiti bine cine vo lipsit :D :D :lol: :lol: :mrgreen: ;)

Sus

MesajScris: 06 Aug 2010, 12:07 
Neconectat

Pentru baietii de la mondiale as dori sa va transmit mesajul lui Gabriele:
"Imi pare rau cum s'a terminat concursul pentru voi, dar veti face mai bine la anul cu siguranta. Saluta'i pe baieti si de asemenea felicita'i pentru ca sunt niste baieti buni, care cu putina disciplina si multa munca pot reusi sa ajunga sus. Cu prietenie, Gabri."

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 15:47 
Neconectat

Va certati degeaba.Rezultatele astea sun normale si la seniori,si la tineret,pentru ca ce semanam aia culegem.Spre deosebire de noi,sirbii fac toate concursurile de stationar,oficiale sau private pe ape curgatoare(NU PE CRAPARII,CUM VOR UNII SA SE FACA ,CAMPIONATUL NATIONAL),si de aia au rezultate,in cmpionate mondiale si europene.Asa ca sistemul competitional din Romania si cei cel sustin sub forma asta sint de vina,nu concurentii sau stafful tehnic.Ce mare tehnica iti trebuie pe craparii?Rubeziene puternice,fire tri si cirlige bune,si vai ce mari pescari...Interesati-va si voi cum se desfasoara un campionat national la sirbi,si maivedeti ce e de facut.Se aude ''trabucii''?

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 16:39 
Neconectat
Moderator global

Rezultatele astea sunt rodul campionatului actual, nu ce am dorit unii din noi. Se aude neparticipantule :?:
Campionatul asta s-a tinut tot timpul pe ape salbatice. Zi-mi un campionat national care s-a tinut pe craparii, neparticipantule.

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 17:31 
Neconectat

salutare! baba iosif, eu nu stiu cat de bun esti tu ca si pescar insa mi-am dat seama ca la gramatica esti praf! ce naiba, la varsta ta nu stapanesti notiuni elementare ale gramaticii romane. macar cu pluralul sa mai jonglezi si tu... :(

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 17:35 
Neconectat

lungu ionel, ai sustinerea mea, 100%. la fel am spus si eu. ma rog, l-e place pe craparii si n-ai ce-i face!

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 17:55 
Neconectat

hoglet, nu stiu cine esti, da' nici nu ma intereseaza. Nu te f... pe tine grija, cine, cata gramatica stie si ce scoala are.
Ti'am citit refularile despre pescuitul de competitie din Romania si iti zic ceva: macar taci, ca oricum nu rezolvi nimic prin vorbe, ca fapte precis nu faci, daca ai ajuns sa cauti greseli de gramatica pe forumuri...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]