Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 05 Oct 2010, 19:15 
Neconectat

Am deschis acest topic in urma solicitarii primite de la unul dintre moderatori pe topicul concursului de la Doripesco:

alintudose scrie:
Sau deschide un topic nou , despre ce vrei. Nu avem timp de sters postari , te rugam ultima data , lasa fnpsr , lasa agvps , lasa politica pescuitului aici.

I-as ruga pe cei care au vizavi de persoana mea nemultumiri provenite din franturi de informatii primite de la diversi amici mai mult sau mai putin bine intentionati sa se abtina de la atacuri la persoana, atacuri care ar fi cu atat mai nefondate cu cat imensa majoritate a nemultumitilor mai sus mentionati nu au avut de-a face cu mine in nici un fel.

Inainte de a incepe l-as ruga pe unul dintre moderatori sa confirme faptul ca postarea acestui subiect pe aceasta sectiune este OK, ca sa evitam orice eventuale neintelegeri ulterioare pe aceasta tema.

Sus

Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 05 Oct 2010, 19:23 
Neconectat
Moderator global

Da este ok , sfaditi-va aici cit vreti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...si va mai spun ceva Gerula nu-i Vijelie , bistos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 19:38 
Neconectat
Moderator global

Multumim de intelegere. Aici poate sa se exprime fiecare cum vrea , acesta a fost ideea infiintarii forumului , dar nu vrem sa degenereze un subiect in niste chestii care nu au ce cauta aici. De moderat , in limitele unui bun simt , vom modera iesirile neinspirate , sa le zic asa.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 20:28 
Neconectat

D-l Popescu a promis ca achita o factura de 1000 de ron daca anumite persoane vor face o populare.Nu stiu exact ce s-a intimplat acolo,ceva nu a mers bine si d-l Popescu l-a ridiculizat ,in public ,pe forum ,ca nu a reusit popularea.Si a promis ca daca se face totusi ,el pune 1000 de roni.Dupa o perioada de timp ,popularea s-a efectuat.Nu insa si plata celor 1000 de ron.D-l Popescu a dat din colt in colt,ca factura nu-i pe cine trebuie,ca s-a populat cu pastrav desi initial se anuntase salau,ca ii verde, ca ii prea coapta....ca nu sint coordonate GPS..De aici i se trage porecla Fane Factura.
..........................................................................................
Mi-as dori foarte mult sa va primiti premiile,eu sa gresesc,si sa fie o incurcatura birocratica sau ceva de genul.Insa pe rapitori.ro exista useri ,din Alba ,care il acuza pe d-l Popescu ca are de plata miliarde pentru deconturi false,daune de judecata catre A.J.V.P.S.,si alte chestii asemanatoare.Sa fie acuzele unor dusmani rauvoitori??Sa fie doar incurcaturi birocratice?Doar timpul v-a raspunde la aceste intrebari...

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 21:10 
Neconectat

Tinem discutiile la obiect sau lasam ........... , sa se polueze atmosfera inca dinainte de inceperea discutiilor propriu-zise? :roll:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 21:15 
Neconectat
Moderator global

acum sint la obiect ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:04 
Neconectat

Inca nu sunt, si o sa explic de ce: problema cu userul semlecangheorghe este ca avem de-a face cu un cont-clona, creat pentru a arunca fumigene/insulte/sferturi de adevar/minciuni etc in dezbaterile legate de competitiile de pescuit, cu scopul de a deturna discutiile.

Dupa cum se poate vedea si din prima sa postare pe acest topic, a lansat fumigena inainte sa apuce cineva sa deschida gura. De ce spun fumigena? Pentru ca scopul ei era sa abata atentia de la suniectul care urma sa fie discutat, si pentru ca respectiva tarasenie despre care a adus vorba a fost de mult transata. Si, desigur, pentru ca adevarul difera nitel, in partile esentiale, de ce-a scris "semlecangheorghe" aici.

Treaba sta in felul urmator:

Pe un alt forum a fost initiata un soi de colecta publica pentru realizarea unei populari cu salau. Stefan Popescu a intrat in discutie, i-a acuzat pe cei care au adunat banii de frauda, si in stilul deja cunoscut a zis ca, daca fac ei pana la urma popularea aia, le da si el 1000 de lei. S-a facut o populare, Stefan Popescu n-a dat banii pana in ziua de azi.
Clenciul aici e ca baietii care au adunat banii pentru popularea cu salau au o mica asociatie de muscari. Asa ca au luat banii oamenilor, dupa care au facut o populare cu pastrav de consum si au refuzat sa le comunice locatia persoanelor care au dat banii, pe motiv ca tocmai incepuse prohibitia la pastrav. Locatia au comunicat-o hat in primavara, cu vreo saptamana inainte sa se termine prohibitia pastravului. Numai ca, sa vezi ciudatenie :lol:, dupa ce au comunicat locatia, a reiesit ca vreo doi dintre ei se laudasera deja, chiar pe forumul respectiv, ca au pescuit in timpul prohibitiei pe locul unde a reiesit ca facusera popularea :lol:.

In conditiile astea, opinia exprimata de subsemnatul a fost ca banii stransi de la oameni au fost deturnati. Si ca Stefan Popescu trebuie intr-adevar sa le dea mia aia de lei daca se face popularea cu salau pentru care s-au strans banii. Inutil sa zic ca baietii cu popularea cu pastrav de consum (braconata in prohibitie chiar de ei :lol: ) au urlat ca din gura de reptila si nici Stefan Popescu nu s-a inghesuit sa spuna ca da banii daca aia chiar fac popularea cu salau.

Pentru chestia asta, "semlecangheorghe" ma acuza ca sunt avocatul lui Popescu :lol:

Dupa cum vedeti insa, fumigena si-a atins scopul si in loc sa discutam "politica" pescuitului depanam povesti triste si irelevante :lol:

Tot ce trebuie stiut despre contul "semlecangheorghe" se afla in aceasta discutie, in care respectivul s-a laudat ca vine la Bucuresti sa demonstreze ca nu este clona, dupa care, cand a fost invitat sa-si tina cuvantul, s-a facut ca ploua:

Imagine

Acum sper ca putem reveni la "politica" pescuitului. Singura rugaminte pe care o am la moderatori e sa stearga eventualele fumigene care vor mai fi aruncate cu contul semlecangheorghe. Nu am nimic impotriva sa fie lasat sa spuna ce are de spus la subiect. Dar, ca sa dau un exemplu, nu trebuie sa i se permita, cand vine vorba despre inregistrari ilegale de asociatii el sa fie lasat sa arunce vorbulite despre cu totul alta chestie, a carei clarificare (evident posibila, vezi cazul de fata) ar insemna totusi deturnarea discutiilor. Asta e modul de operare al acestui cont, pentru care a si fost banat deja pe doua forumuri.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:13 
Neconectat

Revenind in sfarsit la subiect:

Intrebarea care mi-a fost adresata, atat direct cat si pe ocolite, de catre mai multi membri respectati ai acestui forum, dupa implicarea mea pe acest topic viewtopic.php?f=5&t=802&start=480 , a fost "de ce te intereseaza pe tine povestea asta?"

Povestea ma intereseaza dintr-un motiv foarte simplu: Stefan Popescu a avansat destul de mult cu inregistrarea unei federatii de pescuit sportiv, federatie a carei existenta ar urma sa afecteze direct si nemijlocit activitatea competitionala in toate ramurile pescuitului sportiv.

Am avut azi o discutie de o ora cu un membru foarte respectat al forumului, si am constatat ca si oamenilor cu o experienta foarte mare in domeniu nu le este clar faptul ca, dupa o eventuala infiintare a federatiei, aceasta ar fi singura institutie abilitata legal sa organizeze competii ai caror castigatori sa poata fi desemnati campioni nationali.

Desigur, asta nu ar insemna ca, pe plan international, FIPS-CIPS ar putea fi obligata de cineva sa acorde acestei federatii dreptul de a reprezenta Romania in competiile organizate de acest for. Lucrurile nu ar fi insa la fel de simple si pe plan intern, unde AGVPS ar fi pusa intr-o postura foarte delicata in relatia cu Ministerul Tineretului si Sportului.

Acesta este punctul de plecare al interesului meu de data foarte recenta pentru subiectele legate de Stefan Popescu. Evident, reactia oricarui om normal, care nu are nici cel mai mic interes la AGVPS sau FNSPR sau vreo alta structura, si care afla ca este posibila producerea unui eveniment care ar afecta toate ramurile pescuitului sportiv, este sa se intereseze nitel cu privire la persoana care s-a apucat sa inregistreze federatia.

Asa l-am gasit pe Stefan Popescu prins in clinch-ul descris mai sus (cu factura pentru popularea cu salau transformata in populare cu pastrav de consum).

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:30 
Neconectat
Moderator global

Raspunde si mie la topicul Cupa Baracuda , te rog. Tu ai impresia ca un nepescar care a promis multe si nu a facut nimic poate conduce pescuitul din Romania. Intreaba-l ce mai e cu balta de la Aiud, pista de competitii internationala. Afacerea balastul.... asta vrea el, si fonduri europene. Si crede-ma ca sunt in domeniu si stiu ce vorbesc si stiu si dedesupturile baltii de la Aiud.

Fereasca Dumnezeu. Eu as prefera sa ma las de pescuitul de competitie, decat aceasta varianta...si nu sunt singurul.
Trebuie sa te uiti totusi cu cine treci puntea ;) Ca scapi de dracu si dai de tasu.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:40 
Neconectat

Aici se cuvine facuta o paranteza si precizat faptul ca situatia de la spinning, disciplina cu care a inceput interesul meu pentru pescuitul de competitie, s-a degradat pana in punctul in care Asociatia Liga Romana de Spinning a fost transformata intr-o anexa a revistei Aventuri la Pescuit, intrand pe mana unor oameni pe care n-ai avea curajul sa-i trimiti nici dupa tigari.

Exemplu concludent: in conditiile in care ALRS avea nevoie ca de aer de un protocol semnat cu AGVPS, pentru a putea trimite concurenti la CM organizat de FIPS-CIPS, vicepresedintele ALRS, un oarecare Stefan Dinu, si-a permis (la telefon) fata de un om cu varsta lui Teodor Bentu niste impertinente care au pus protocolul in asteptare pe termen nedeterminat.

Dupa care, pe forumul LRS, acelasi vicepresedinte al ligii l-a facut pe Teodor Bentu mumie, comunist nenorocit si a zis ceva de genul ca numai functia detinuta in cadrul ligii l-a impiedicat, in cadrul discutiei telefonice "sa-i bage carne in frigider":

Imagine

Inutil sa mai adaug faptul ca am constatat recent ca, din cauza aceluiasi Stefan Dinu (omul de curte al unui oarecare Lucian Constantin despre ale carui ispravi sunt aici cativa oameni care au ce povesti :lol:), ALRS functioneaza ilegal de un an si cinci luni, pentru ca nu a fost achitata o taxa de, tineti-va bine, 2(doi! :lol:) lei si 15 bani. (precizare, Vali136 de pe topicul respectiv este Vali Stratonov, actualul presedinte al LRS si un om de toata isprava - asta apropo si de afirmatia facuta cu contul semlecangheorghe ca as dusmani eu LRS-ul :lol:)

Cu alte cuvinte, concluzia la care am ajuns este ca orice eveniment care ar putea aduce lucrurile pe un fagas firesc in spinning-ul romanesc ar fi binevenit.

Andrei Ghioghiu scrie:
Tu ai impresia ca un nepescar care a promis multe si nu a facut nimic poate conduce pescuitul din Romania. Intreaba-l ce mai e cu balta de la Aiud, pista de competitii internationala. Afacerea balastul.... asta vrea el, si fonduri europene. Si crede-ma ca sunt in domeniu si stiu ce vorbesc si stiu si dedesupturile baltii de la Aiud.

Fereasca Dumnezeu. Eu as prefera sa ma las de pescuitul de competitie, decat aceasta varianta...si nu sunt singurul.
Trebuie sa te uiti totusi cu cine treci puntea ;) Ca scapi de dracu si dai de tasu.

Nu cred ca reiese de undeva ca as avea impresia asta. Desi, daca citesti postarea asta, o sa-mi dai dreptate cand zic ca, prin cotloanele pescuitului de competitie, sunt multi draci de care trebuie scapat.

Ce spun eu este altceva, si anume ca ar trebui sa privim cu o minte deschisa ceea ce se intampla si sa ne cantarim atent toate optiunile. Revin insa cu detalii despre asta in urmatoarea postare.

Ultima oară modificat de Gerula pe 05 Oct 2010, 23:27, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]