daulapeste scrie:
am pescuit de vreo 4,5 ori acolo insa la rubeziana...peste este mult.predomina cleanul,carasul mai rar crap.din ce am inteles de la un prieten pescar de competitie pista de concurs are si dezavantaje printre care cel mai important este locul!pista nu este egala.sunt adancimi de la 1,5 m la 4 m depinde de bulanul pe care il ai la tragerea la sorti.pe partea opusa pistei de concurs(se poate pescui doar pe o singura parte)sunt copaci cazuti in apa si bineinteles alea sunt cele mai bune locuri cam pe la jumatatea pistei.din ce am vazut la pescarii care faceau carpfishing pescuiau pe partea cealalta cu plumbi de la 120 g in sus(nefiind pescar de ledgering nu stiu daca se poate pescui cu greutatea asta)in alta ordine de idei vreau sa va spun ca este foarte mult peste mic care da destul de multe batai de cap.nu stiu data mondialelor dar in perioada calda(adica pana prin octombrie)pestele mic deranjeaza.am participat ca spectator la mai multe concursuri si am observat ca merge foarte bine nada de culoare rosie(aromele nu le stiu,eu am folosit branza si a mers excelent)o sa revin cu informatii
multumim,data campionatului mondial este 28 august -4 septembrie.