Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 03 Dec 2010, 18:39 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Daca voi fi chemat, voi raspunde afirmativ din toate punctele de vedere .

Cred ca este dreptul tau castigat sa fi chemat , nu "daca" , cei ai lui "daca" trebuiau sa pescuiasca ceva mai bine... ;)
Toni ? Ce spui?
Un alt pescar care a avut un an perfect este Zsolty. Si el ar trebui sa poata participa.Parerea mea.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 03 Dec 2010, 19:32 
Neconectat

cred ca cel mai in masura sa limpezeasca apele este Benzar, eu personal am vorbit cu el si mi-a zis ca primii trei clasati la finala + capitanul echipei merg sigur, daca isi pot acoperi costurile ....evident

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 20:00 
Neconectat

mai fratilor
in principiu,ar trebui sa vorbeasca cei care au fost la sedinta agvps,unde s-a hotarat ce si cum in privinta asta
anul asta nu am fost ,dar anul trecut am fost
s-a hotarat
-benzar -capitan
-primii 3-4 calificati intra in lot
-pe ceilalti ii alege capitanul in functie de pista de mondiale

PROBLEMA

banii de deplasare etc.etc???
daca veneau sponorii singuri ,nesiliti de nimeni,fara nici un fel de avantaj,benevol si daca se putea si anonimi era minunat si sa vezi rezultate ce aveam :twisted: ....dar cum acei sponsori anonimi si cu donatii genereoase nu au aparut, reprezentantii legali ai tarii(concurentii) au inceput sa se retraga usor, usor
noroc cu Benzar care a tinut cu fermitate ca noi ,,ca tara,, chit ca el e unguras,trebuie sa participam la....
de aici a inceput sarabanda telefoanelor si cautarii de cine e disponibil(timp si bani)sa faca deplasarea,de sponsori(unii personali ,altii pt echipa)
dupa cunostinta mea ....cinste ENERGOFISH ....cinste....BALTAC EUGEN....poate au fost si altii si nu stiu eu(sa nu il uit pe TICA irlandezu,cinste lui....e mai mult de vorbit pe tema lui)
multi au refuzat ,invitatia(cum adica sa merg pe banii mei sa reprezint romania)altii au strans din buci ,au facut rost de craitari,au cooptat sponsori(unii chiar anonimi,vezi Baltac),altii au descatusat orgolii si uite asa s-a incropit o echipa NATIONALA care ne-a reprezentat la mondiale
cine nu stie ....SA NU COMENTEZE DAMPULEA.....s-au facut eforturi peste puterea unora de a intelege fenomenul
asta nu inseamna ca anul viitor v-a fi la fel.......cei meritosi castigatori anul asta e musai sa ne reprezinte anul viitor, cu conditia sa fie si banisori ,altfel ori stam acasa ,ori incepe sarabanda cautarii de pescari disponibili(timp,bani,talent)

respect
bogan constantinescu

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 10:02 
Neconectat
Moderator global

bogdanpesc scrie:
mai fratilor
in principiu,ar trebui sa vorbeasca cei care au fost la sedinta agvps,unde s-a hotarat ce si cum in privinta asta
anul asta nu am fost ,dar anul trecut am fost
s-a hotarat
-benzar -capitan
-primii 3-4 calificati intra in lot
-pe ceilalti ii alege capitanul in functie de pista de mondiale

PROBLEMA

banii de deplasare etc.etc???
daca veneau sponorii singuri ,nesiliti de nimeni,fara nici un fel de avantaj,benevol si daca se putea si anonimi era minunat si sa vezi rezultate ce aveam :twisted: ....dar cum acei sponsori anonimi si cu donatii genereoase nu au aparut, reprezentantii legali ai tarii(concurentii) au inceput sa se retraga usor, usor
noroc cu Benzar care a tinut cu fermitate ca noi ,,ca tara,, chit ca el e unguras,trebuie sa participam la....
de aici a inceput sarabanda telefoanelor si cautarii de cine e disponibil(timp si bani)sa faca deplasarea,de sponsori(unii personali ,altii pt echipa)
dupa cunostinta mea ....cinste ENERGOFISH ....cinste....BALTAC EUGEN....poate au fost si altii si nu stiu eu(sa nu il uit pe TICA irlandezu,cinste lui....e mai mult de vorbit pe tema lui)
multi au refuzat ,invitatia(cum adica sa merg pe banii mei sa reprezint romania)altii au strans din buci ,au facut rost de craitari,au cooptat sponsori(unii chiar anonimi,vezi Baltac),altii au descatusat orgolii si uite asa s-a incropit o echipa NATIONALA care ne-a reprezentat la mondiale
cine nu stie ....SA NU COMENTEZE DAMPULEA.....s-au facut eforturi peste puterea unora de a intelege fenomenul
asta nu inseamna ca anul viitor v-a fi la fel.......cei meritosi castigatori anul asta e musai sa ne reprezinte anul viitor, cu conditia sa fie si banisori ,altfel ori stam acasa ,ori incepe sarabanda cautarii de pescari disponibili(timp,bani,talent)

respect
bogan constantinescu

Se spune DE-AMPULEA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iar postarea ta ma face sa cred ca istoria se repeta. Nu mi se pare firesc sa fie reprezentata RO de o trupa de prieteni , pe principiul "noi avem bani..." Nu cred ca au fost intrebati cei de drept calificati. Nu inca. Poate dupa postarile astea , vor fi.
Apoi , lasa-i pe ei sa graiasca aici ca ar avea nevoie de sponsorizare. ;)
La asemenea eforturi , asemenea rezultate. Si probabil atata timp cat este vorba doar de orgolii personale de a participa afara , in numele RO , aceleasi rezultate vor ramane.De la un an , la altul.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 11:16 
Neconectat

Pffff, ce bine ca am plecat....

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 12:40 
Neconectat

Am citit cu atentie fiecare postare din acest topic. Oricare si ale oricui sunt orgoliile noi ne invartim tot in jurul banilor. Nu cred ca se va optine finantare de la AGVPS( eventual inscrierea echipei )
Stiu ca permanent la noi s-a pus problema banilor, si mai rau cu actuala criza vor fi si mai greu de optinut.
Dupa mine s-ar putea optine o suma frumusica daca am organiza cateva competitii de caritate. Se pot gasi locatii gratuite ( oferite ca sponsorizare )de foarte buna calitate unde toata taxa de participare sa intre intr-un cont pentru echipa nationala.Avand in vedere ca taxa de participare o stie toata lumea si numarul de participanti este cunoscut la fiecare competitie fiecare dintre noi poate sa calculeze cati bani s-au adunat in contul echipei. Asfel s-ar evita fenomenul , vine cine are bani si ar fi si mai usor capitanului sa-si faca echipa dupa rezultatele optinute la competitiile din anul trecut. Nu cred ca nu am putea face fiecare dintre noi un asemenea efort. Totodata la competitiile de caritate s-ar putea alege si un staf de pescari de competitie care sa stea in spatele celor din standuri.Asta daca vrem si putem trece peste orgolii personale.
Va rog sa va ganditi la cea ce v-am propus si daca se accepta ideea eu sunt dispus sa vorbesc cu patroni de piste de competitie pentru lacuri si sunt dispus sa organizez binenteles cu ajutorul vostru asemenea competitii.
Dupa mine este mult mai constructiva discutia in cadru unei sedinte tehnice a unei competiti decat impunsaturile , indiferent din partea cui sunt pe site.V arog sa incercati sa fiti mai toleranti ,iar cei impulsivi sa fiti mai linistit.
Daca cumva cuvintele mele aduc atingere asupra cuiva , i-mi cer scuze si va asigur ca nu am scris sa fiu partinitor, ci am scris din dorinta de a ajuta concret echipele Romaniei indiferent din cine este alcatuita la competitile internationale.
Cu respect
Andrei Pop

Ultima oară modificat de pandrei pe 04 Dec 2010, 13:34, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 13:14 
Neconectat
Moderator global

Ai punctat bine , draga Andre Pop :) (bine ca nu te-ai intitulat Andrii Popa :mrgreen: ). Ideea ta este perfecta privind organizarea unor concursuri cu scop de a aduna banii pt participarea echipei. Repet , echipei. Acum ar mai ramane de vazut cum se va alcatui aceasta echipa.Pe ce criterii.De catre cine. ;) Nu cred ca participarea echipei RO a fost vreodata stingherita de lipsa finantarii.Consider ca s-a creat o legenda privind aceasta lipsa care se perpetueaza , pentru a facilita introducerea anumitor persoane in echipa. Adica pe post de scuza. Cei care cheltuiesc intr-un an peste 1000 euro(marea majoritate a concurentilor) pentru diverse concursuri private , campionat , etc , sunt in stare sa faca un efort si sa gaseasca inca 1000 euro pentru a putea participa.Daca li se ofera aceasta optiune.Pana acum , nu s-a oferit posibilitatea aceasta , fiind incropite "grupuri de initiativa" ce strangeau banii pentru participarea "echipei nationale" , insa pastrau criteriul principal "noi avem banii astia , noi mergem.Si nu dam socoteala nimanui". Vrei sa exemplific nominal componenta echipei din ultimii 2-3 ani , cu rezultatele interne si evident externe ale fiecaruia? Mai bine nu... Problema careia trebuie sa-i gasim o rezolvare este stabilirea unui regulament de desemnare a echipei si a capitanului ei , care sa FIE RESPECTAT INDIFERENT DE PRESIUNILE CARE APAR , fara a mai putea da nastere la discutii inutile.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 13:57 
Neconectat

incearca sa exemplifici nominal...etc etc...o sa ai ceva surprize

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 15:09 
Neconectat
Moderator global

sa mai punem si lucruri utile ;) ;) ;)
Un reportaj cu pescuitul pe Ostellato - Feruccio Gaba

http://www.dituttounpo.tv/index.php?opt ... &Itemid=91

aici sint poze de la un pescuit la crap dar se poate vedea bine pista de concurs

http://wn.com/ostellato

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 16:03 
Neconectat
Moderator global

bogdanpesc scrie:
incearca sa exemplifici nominal...etc etc...o sa ai ceva surprize

Ce poana mea te bagi aici? Nu vorbeam de lotul din Madunice , asa ca...??? N-are legatura cu tine... Deci? Ce vrei sa exemplific???

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]