Lazar Cristian scrie:
Bun, dar totusi nu inteleg, nu s-a votat in Comisia de competitii? Cum ramane cu votul respectiv, iarta-ma dar majoritatea concurentilor din zona vor Varsoltul, in afara de Mures care nu mai poate alinia o echipa si cei de la Cluj o asociatie ca si defintata vor Varsoltul, toti Maramuresul, Turda, Bihorul, Salajul.... Cu parerea acestora cum ramane, vorbiti voi doi si gata votul de la Bucuresti nu mai are nici o valoare.... Nu se poate asa ceva!
ce vot Cristi? s-a votat ceva? ca eu nu retin sa se fi votat ceva ieri, si am fost acolo...
spune-mi te rog care majoritate a concurentilor din zona vor Varsoltul? cei cu care ai vorbit tu la telefon inainte de sedinta, cand ai auzit ca vrem sa facem interjudeteana pe Mures? Pana la urma care e problema? si mie imi place Varsoltul, dar anul trecut nu mai stiu cate concursuri pe Varsolt (inclusiv interjudeteana de seniori), in urma cu 2 ani, iarasi: ok, este o pista buna, dar chiar atata inversunare in a schimba putin peisajul? sau crezi ca pescuitul pe rau e prea complicat pentru unii? Din partea mea se poate numi si Campionatul National de pescuit la Varsolt si tot o sa particip, dar asta nu inseamna ca nu vreau sa pescuiesc si in alta parte... si chiar mai facut curios: care sunt acea majoritate a concurentilor din zona?
in fine: eu i-am spus si Verei la telefon, daca ea doreste sa ne cedeze interjudetenele, le facem cu placere, daca nu, nu