Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 06:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 09 Apr 2011, 13:21 
Neconectat

silk scrie:
Lazar Cristian scrie:
Am experienta de acum cativa ani de la Alesd cand am platit 18 milioane vechi per total si mansele s-au castigat cu alevini care nu au cantarit un gram!!!!!!! Punctajul fiind acordat!!

Pai daca numai Vera a facut scandal! Restul delegatilor si-au bagat coada intre picioare ... alevinii aia erau culesi cu minciogul din mal. Si unii pescari vechi au jurat ca i-au luat la match la 15m de mal :( :( :oops: :oops: :oops:

Si ce va mai intereseaza asa de tare acest subiect - n-ati citit ce scrie omu de la fnpsr? Ca e gata cu AJVPS-ul, ca numai el poate organiza competitii in tara asta?
Adi MIhut, vezi poate ai mai mult noroc cu pista aia la nea'Fane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ silk: Chiar nu reusesc sa imi dau seama prin ce minune ma asociezi cu nea Fane sau cum l-o mai fi chemand... te-as ruga sa te abtii de la asemenea asocieri, nu isi au locul

@ Cristi: Alesd este lac de acumulare, nu rau: aaa, ca este pe cursul unui rau, e cu totul altceva. Si la fel cum am mers la pomul laudat (a se citi Rediu) acu 2 ani si din cauza ploilor am carat sambata cate doua drumuri de aprox. 1 km bagajele in spate si s-a prins (aproape) nimic... si laudai pista aia de numa: ca oricat de tare ar ploua nu se murdareste apa... da, nu s-a murdarit, dar nici pesti nu prea au fost. Eu zic ca s-ar putea sa aveti o surpriza placuta pe Mures. Pentru cei care concureaza de mai putini ani, pe raul Mures (cam la 1 km in amonte de zona cu pricina) s-au organizat pana prin 95-96 concursuri de pescuit, etape mai avansate decat etapele pe municipiu si judet si nu au fost probleme. Oricum exista ca rezerva pista de la Bezid, in caz de ceva.

Si m-a sunat azi Vera sa imi propuna sa organizam atat interjudetenele la seniori cat si la sperante, tocmai ca sa fie mai multe concursuri pe pista si din partea noastra este ok...

Va astept la Mures :D ... pentru cine se califica, normal :twisted:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:24 
Neconectat

Radule nu e vorba de sange, E VORBA DE BANI!!!! Prefer sa pierd pe Varsolt cu 10 kg de peste ca anul trecut decat sa castig pe Mures cu un oblete!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:26 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Radule nu e vorba de sange, E VORBA DE BANI!!!! Prefer sa pierd pe Varsolt cu 10 kg de peste ca anul trecut decat sa castig pe Mures cu un oblete!!!!!!!!

pai prinde si tu mai mult decat un oblete, ca peste este :D

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:32 
Neconectat

Nu inteleg cum sa organizati voi interjudeteana la Mures nu mai e pe Varsolt?

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:55 
Neconectat

M-a sunat de dimineata Vera sa ma intrebe daca vrem sa organizam interjudetenele la seniori si sperante, ca sa fie concursuri inainte de finala la senioare si sperante de la sfarsitul lui iulie, si din punctul nostru este ok, putem sa organizam.

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:06 
Neconectat

Bun, dar totusi nu inteleg, nu s-a votat in Comisia de competitii? Cum ramane cu votul respectiv, iarta-ma dar majoritatea concurentilor din zona vor Varsoltul, in afara de Mures care nu mai poate alinia o echipa si cei de la Cluj o asociatie ca si defintata vor Varsoltul, toti Maramuresul, Turda, Bihorul, Salajul.... Cu parerea acestora cum ramane, vorbiti voi doi si gata votul de la Bucuresti nu mai are nici o valoare.... Nu se poate asa ceva!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:06 
Neconectat

Adrian Mihut scrie:
@ silk: Chiar nu reusesc sa imi dau seama prin ce minune ma asociezi cu nea Fane sau cum l-o mai fi chemand... te-as ruga sa te abtii de la asemenea asocieri, nu isi au locul

Cre ca am vrut sa fac o gluma, si a iesit una ... nesarata.
Scuze, nu am avut intentia sa te asociez cu nimeni. Atat doar voiam sa spun, ca in AJVPS nu ai loc pentru idei indraznete, piste noi, si daca tot se anunta altii mari organizatori de competitii poate fac ei asemenea concursuri.

AJVPS-ul va merge mai departe ... cu Slatina.

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:32 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Bun, dar totusi nu inteleg, nu s-a votat in Comisia de competitii? Cum ramane cu votul respectiv, iarta-ma dar majoritatea concurentilor din zona vor Varsoltul, in afara de Mures care nu mai poate alinia o echipa si cei de la Cluj o asociatie ca si defintata vor Varsoltul, toti Maramuresul, Turda, Bihorul, Salajul.... Cu parerea acestora cum ramane, vorbiti voi doi si gata votul de la Bucuresti nu mai are nici o valoare.... Nu se poate asa ceva!

ce vot Cristi? s-a votat ceva? ca eu nu retin sa se fi votat ceva ieri, si am fost acolo...

spune-mi te rog care majoritate a concurentilor din zona vor Varsoltul? cei cu care ai vorbit tu la telefon inainte de sedinta, cand ai auzit ca vrem sa facem interjudeteana pe Mures? Pana la urma care e problema? si mie imi place Varsoltul, dar anul trecut nu mai stiu cate concursuri pe Varsolt (inclusiv interjudeteana de seniori), in urma cu 2 ani, iarasi: ok, este o pista buna, dar chiar atata inversunare in a schimba putin peisajul? sau crezi ca pescuitul pe rau e prea complicat pentru unii? Din partea mea se poate numi si Campionatul National de pescuit la Varsolt si tot o sa particip, dar asta nu inseamna ca nu vreau sa pescuiesc si in alta parte... si chiar mai facut curios: care sunt acea majoritate a concurentilor din zona?

in fine: eu i-am spus si Verei la telefon, daca ea doreste sa ne cedeze interjudetenele, le facem cu placere, daca nu, nu

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:36 
Neconectat

si apropo: poate sa iti confirme Vera, ea m-a sunat azi sa ma intrebe daca dorim sa organizam, eu nu sunt genul care daca ceva nu e pe placul meu sa ma apuc sa fac „lobby” la telefon...

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:57 
Neconectat

Nu inteleg de ce ma ataci !? Mi se pare normal sa fac lobby cand e vorba de banii mei!
E ceva rau in asta? O sa incerc sa explic inca o data de ce nu imi convine Muresul, daca esti om onest o sa intelegi : pentru ca vara in Romania ploua farte tare sunt inubndatii si nu se poate desfasura un concurs in bune conditii pe rau. Acesta e singurul motiv pentru care m-am opus cat am putut desfasurarii concursului la voi! Spre bucuria mea si Otel si Popa Viorel, pescari de competitie cu foarte mare experienta si rezultate infinit mai bune ca ale noastre aufost de acord cu ce am spuus eu! Nu e vorba de altceva decat de conditiile meteo! Cei care vorbesc de sange in instalatie, trebuie safiu corect cu ei si sa recunosc ca au asa ceva, din pacate pentru ei nu au altceva si anume neuroni, numarul neuronilor lor se poate numara pe degetele de la o singura mana unul in cap unul in picior si altul in f...!
Vreau sa iti spun faptul ca cunosc doua sperante, unul din Cluj si unuldin Bihor care suntfoarte dezamagiti de faptul ca finala e la oi pe Mures din aceleasi considerente si ca sa fiu clar e vorba de conditiile meteo! Binenteles voi cei cu sange in instalatie si 3 neuroni veti spune ca le este frica de nou!
Organizeaza tu un concurs incepand cu luna septembrie, cand se reduc ploile, pe pista ta de pe Mures si vin cu ceea mai mare placere! vreau sa-ti spun ca tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca s-a nascut in Teius pe Mures si eu tot acolo am invatat sa pescuiesc, dar daca ploua ce facem patim ca acum cati-va ani pe Alesd? Ne batem joc de banii nostri?
Inca ceva nu tine faza cu mutatul pe bezid si stii de ce pentru ca ce faci daca potopul vine dupa prima mansa? Tii o mansa pe Mures si doua pe Bezid sau invers ?
Acestea sunt argumentele mele te rog sa intelegi, sunt sigur ca e vorba de o pista superba dar in conditiile ploilordela noi si a inundatiilor vara nu poti organiza un concurs acolo!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]