truia scrie:
wow!
Truia,nu trebuie sa te minunezi....este un raspuns de bun, simt raportat la postarea lui Florin
care luata asaaa cum a scris-o, nu poate fi privita nici macar ca pe o gluma,sau ma rog, daca chiar sa vrut o gluma are si destule argumente ca sa fie privita si altfel...mai mult a "misto" la adresa lui Eugen.
Parerea mea(retineti,a mea) este ca daca Florin nu crede in necesitatea existentei unui manager la echipa...s-ar putea ca si echipa(in majoritatea ei) sa creada ca prezenta lui Florin nu este necesara, chiar daca si-a castigat un drept de a face parte din ea,iar de aici animozitatile ce vor resulta in continuare.Oricum "singur" impotriva tuturor Florin(sau oricine altcineva) nu va reusi sa mearga la Mondiale...iar o echipa se construieste in principal pe Respectul Reciproc,cu cunoasterea exacta a indatoririlor fiecarui membru.
Sincer i-mi doresc din tot sufletul,asa cum am auzit ca a fost anul trecut, ca managerul sa-si faca treaba de manager,capitanul sa-si faca treaba de capitan ,iar componentii lotului sa-si faca treaba pentru care au fost selectionati,indiferent dupa ce reguli au fost selectionati.Este pacat sa stricam drumul pe care l-am inceput anul trecut.Si a-ti vazut, ca a fost un drum bun, zic eu.