Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 11:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Propunere faza judeteana Cluj.
MesajScris: 10 Mai 2013, 11:46 
Neconectat

Nu inteleg de ce acet tam tam cu participarea noastra la acest concurs?!
Care este problema, cu ce inurcam noi pe doritorii de promovare in B ?
Daca privesti atent si fara patima vezi ca este un eveniment benefic pentru ambele parti, noi divizionarii avem o buna oportunitate sa ne verificam intr-un concurs adevarat stadiul pregatirii la inceput de sezon competitional iar aspirantii, numai daca vor, pot sa prinda si ei ceva din putina noastra experient[ competitionala, pentru ca nici noi nu ne-am nascut divizionari si nu o sa ramanem divizionari pe viata.
Din pacate pentru unii lucrurile nu sunt asa de simple, se trezeste un oligofren, nu ii dau numele dar ii rimeaza cu o insecta muscatoare, sa se simta, chipurile amenintat, sa vada tot felu de conspiratii motiv pentru care noi divizionare sa fim pusi la index eventual sa pescuim pe malu celalalt pentru a nu-l deranja pe stimabilul concurent.
Chiar asa cu ce sa-l deranjam?
Ce o sa faca stimabilul daca se va califica, va incepe o campanie pe net, pe telefon Vera Vera !!! scoate-i de pe pista la B pe toti cei pretabili sa se claseze in fata lui sa-i faca oligofrenului loc poate poate daca va concura singur va reusi sa vada si el o finala A din stand ca de pe margine e prea prost sa inteleaga ceva.
Nu ma mira ca rspectivul se simte lezat de participarea noastra si vrea sa ne dea la o parte, ma mira ca a reusit sa faca prozelitii si o mai sarit vre-o doi care sa-l sustina p esarmanul oligofren!!!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 15:55 
Neconectat
Moderator global

Io nu-s de acord sa participe divizionarii. Propun sa li se taie cate un coi la fiecare. De fapt , daca ma gandesc bine , sa-l scutim pe politist ,ca-i divizionar tanar , da' i le taiem pe ambele lui Bodocan ! :lol: :lol: :lol: :lol: Ca oricum nu-i mai trebuie , si-au facut treaba... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce-aveti , mai oameni rai , canicula ???? Lasati-i in puii mei sa participa pe capete de sector !
Despre Boti , daca a optat pentru seniori , cinste lui , insa nu va mai putea participa la U -isti. Care va este baiul ? Cinste lui. ;)
PS Andrei , nu va ploua , are si Alba si suntem oameni buni , va fi soare. Indirect se va rasfrange si pe voi de la Ocna Mures soarele... :lol: :lol: :lol: :lol: PS vine de la ''am uitat , revin" , nu are legatura cu episcopia... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 18:59 
Neconectat

Cristi Lazar are dreptate ! Finala judeteana este si pentru desemnarea Campionului Judetean, nu doar pt calificarea a 4 pescari la fazele superioare!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 19:07 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Cristi Lazar are dreptate !

Si eu zic ca are dreptate! De la anul poate faceti chestia asta obligatorie pentru toti divizionarii! Sa plece de la locale .... ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 20:04 
Neconectat

participarea divizionarilor mi se pare o prostie si o ofensa la adresa celor ce trag la calificare. Din pacate nu sunt acasa pentru a scrie contestatiile... Rusine!!!!!!!!!

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 20:15 
Neconectat

Multumesc Vera si Glukas pentru sustinere!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 08:23 
Neconectat

Dupa ce am postat pamfletul un pic mai dur de mai sus, Surpriza !!! au inceput sa curga telefoanele..... ca eu nu.... ca ala s-a opus nu eu, ca m-am simtit lezt si ca nu ne mai opunem poti sa concurezi !!!! Darte rugam revin-o cu o postare ca nu te-ai referit la noi..... blab blab blab!!!!
Ceea ce si fac.... cand am pomenit de o insecta muscatoare m-am referit la Tantaru care rimeaza cu Xuleanu ca doar X-ul a fost cel care s-a dus de la o asociatie la alta, de la Cluj la Turda si viceversa, de la Pop Andrei la Balan Vasile cu jalba in protap, cum sa-l blocheze pe politaiu sa nu vina sa fure pestii si sa-i disturbe pe doritorii de promovare in B!!!!
Evident ca las X-ul m-am referit cand am folosit sintagma oligofren, ca doar voi sunteti niste etaloane de frumusete fizica si morala, nicidecum sarmani oligofreni!!!
O.K. eu m-am tinut de cuvant, sper sa o faceti si voi si sa nu imi mai puneti bete in roate, vreu doar sa concurez alaturi de voi pentru ca chiar daca voi ma urati eu va iubesc!!!!
Multumesc inca o data Vera, Radu Dan, Alin Tudose si Glukas, pentru sustinere!!!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 10:09 
Neconectat

Dupa parerea mea situatia este ipocrita.
Bine ca acum se poate ca cei din B sau A sa vina si sa concureze la judet, dar cand am cerut ca echipa U23 sa concureze in B nu s-a vrut nu s-a putut nu nu nu ca vezi Doamne le rapesti dreptul altora la cap de stand sau ca sunt slabi fata de cei din B samd.
Acuma v'o intorc si va intreb cu ce drept veniti voi din A si B sa ii rapiti dreptul lui X sau Y sa isi traga un cap de stand care sa il avantajeze net sau cu ce drept mergeti voi poate sa trageti pentru unu sau altu nadind sau facand fel de fel de ghidusii.
Nu mi se pare corect si puteti sa mergeti sa va verificati nivelu la inceput de sezon in concursuri private.
Lasati-i pe oamenii astia sa isi faca un concurs normal si nu reprezentatii de circ cu divizionari A sau B.

Si acuma daca tot va fute grija despre Boti va spun eu sa va linistesc.
Boti concureaza la seniori.
Boti concureaza in Franta la CM U23 2013.
Boti va concura la mondialele U23 in Olanda in 2014 si tot asa, atata timp cat va dori si cat ii va permite varsta.
Sau sa ma exprim altfel, va este frica de un tanar?

Daca mai aveti treaba cu baiatu asta va astept la telefon sau in ring.
Invectivele mele cele mai sincere, Lucian Petruta.

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 11:16 
Neconectat

Foarte corect ce zice Luci! Un concurent din B sau A care pescuieste dar nu conteaza in clasament, poate afecta clasamentul prin felul in care pescuieste si nadeste. Poate sa nadeasca total aiurea si sa il afecteze pe cel de langa el...

Lasati concursul sa fie asa cum au fost si pana acum. Capetele de sector fac parte din putinul procentaj de noroc din competitii!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 12:19 
Neconectat

M-am uitat pe la diverse sporturi (inclusiv fotbalul) ca sa vad ce se intampla... N-am gasit nici unde ca aia deja calificati la faza superioara sa participe la calificari... asa ca inclin sa dau dreptate lui Nutzu si lui Luci... acu...e judetul vostru!...voi hotarati!
Va doresc numai bine!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]