Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 15:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Faza pe judet - Salaj
MesajScris: 11 Mai 2013, 02:07 
Neconectat

RaduDan scrie:
nu ati inteles ca este un club care are nevoie de bani, iar cea mai buna metoda este sa obligi lumea sa plateasca in plus o taxa abuziva. adevarul este ca si eu fiind membru al asociatiei de la Zalau, am tot dreptul sa glasuiesc. sa fiu sincer si eu m-am saturat de dumneavoastra...eu si nu numai

Foarte bine ! Ma bucur ca te-ai saturat ! Asa poate adormi ! :evil:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 09:13 
Neconectat

Nici nu ma asteptam la o postare inteligenta, plina de sens, informatii, lamuriri si semnificatie.....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 12:02 
Neconectat

Mai dute...la asociatia ta de bastina ......si .....lasa-ne, lasa-ne ....! Super Inteligentu-le !!!!! Abia astept sa ne intalnim ! :P :P :P

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 14:59 
Neconectat

Multumesc pentru urari. O adevarata doamna, ce pot spune?

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 16:49 
Neconectat

parca era forba in topic despre altceva, nu?
parerea mea este ca divergentele sa le discutati in alta parte
cand citesc un topic care ma intereseaza sunt nevoit sa rasfoiesc o gramada de pagini care nu au o legatura cu subiectul
revenind la subiect fiecare AJVPS isi organizeaza curtea cum crede ca e bine si incearca sa se descurce cu banii pe care ii are sau care ar vrea sa ii aiba
la Salaj se pare ca asa au hotarat membrii asociatiei si foarte bine ca s-a facut un club in care acesti bani sa fie separat de cei ai vanatorilor si sa stiti ca AJVPS Salaj si-a sustinut participantii la CN de pescuit chiar nesperat de mult in ultimii ani

cele bune

Sus

MesajScris: 13 Mai 2013, 21:25 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Deci asta va roade ;) ...ca este presedinte ( 2 ani ) o femeie :P , nu ca pescuitul de competitie la noi este varza :evil: :twisted: :evil: :twisted: ??!!!???!!! Nu ca si-au anuntat fazele judetene doar 3 ( TREI ) asociatii judetene din cateva zeci de asociatii !!!!????!!!!
Imi place ...puteti intra in politica !!!! :P :P :P

As vrea sa lasati topicul acesta pt faza judeteana - Salaj ! Va rog nu mai vreau polemici pe aceasta tema . M-am cam saturat. Incercati sa va gasiti alt subiect de discutie ! Multumesc !

Doamna presedinta , nu ma pot abtine sa te tachinez... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu pe mine trebuie sa te superi , ai marfa si clientii tai , toate-s puse deoparte... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 13 Mai 2013, 21:36 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
nu ati inteles ca este un club care are nevoie de bani, iar cea mai buna metoda este sa obligi lumea sa plateasca in plus o taxa abuziva. adevarul este ca si eu fiind membru al asociatiei de la Zalau, am tot dreptul sa glasuiesc. sa fiu sincer si eu m-am saturat de dumneavoastra...eu si nu numai

Iarasi trebuie sa te racoresc...
Adevarat , ORICE CLUB are nevoie de bani.
FALS - nu poti sa obligi pe nimeni sa plateasca daca nu vrea. Apropos , tu de ce ai platit? Ca este o explicatie , un motiv...
Oamenii care sunt membrii acolo platesc si vad ca sunt sustinuti in CN de acel club.Probabil de aceea platesc si sunt multumiti. Nu cred ca este restrictionat accesul vreunui pescar din Salaj sa participe la CN daca nu este membru al acelui club.Oricum , TREBUIE sa fi membru AJVPS ca sa intri in CN.
Pana aici sper ca m-ai putut urmari...
ACUM , multi ar dori sa fie sustinuti de acel club , in special financiar , FARA a face nimic in schimb. Este o problema universalo-pescareasca , veche ca o legenda si adevarata ca o teorema...
Atata timp cat membrii acelui club n-au nimic de obiectat , chiar nu va inteleg pe voi , din exterior. Exista AG , pot schimba conducerea , statutul , tot ce vrea p...la lor , prin vot , daca nu le convine. Insa , tot din discutiile cu cei din Salaj , chiar in barci , la Sacalaia , nu s-a exprimat nimeni ca n-ar fi ceva ok , culmea , o sustineau pe Vera. Asta fara sa stie cine sunt , ca o cunosc , etc...
CONCLUZIE - lasati-o naibii de treaba , trebuie sa futeti si sa scuipati tot ce-i bun? Nu ca nu se fac greseli , dar se incearca sa se miste ceva. Insa , permanent , unii trebuie sa fie de-a latu'.
FINAL- fute-i pe cei de la Cluj , prea le-a trecut usor judetul... dar , vorba BUG , "n-ai fost acolo..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 06:51 
Neconectat

alintudose scrie:
Iarasi trebuie sa te racoresc...
Adevarat , ORICE CLUB are nevoie de bani.
FALS - nu poti sa obligi pe nimeni sa plateasca daca nu vrea. Apropos , tu de ce ai platit? Ca este o explicatie , un motiv...
Oamenii care sunt membrii acolo platesc si vad ca sunt sustinuti in CN de acel club.Probabil de aceea platesc si sunt multumiti. Nu cred ca este restrictionat accesul vreunui pescar din Salaj sa participe la CN daca nu este membru al acelui club.Oricum , TREBUIE sa fi membru AJVPS ca sa intri in CN.
Pana aici sper ca m-ai putut urmari...
ACUM , multi ar dori sa fie sustinuti de acel club , in special financiar , FARA a face nimic in schimb. Este o problema universalo-pescareasca , veche ca o legenda si adevarata ca o teorema...
Atata timp cat membrii acelui club n-au nimic de obiectat , chiar nu va inteleg pe voi , din exterior. Exista AG , pot schimba conducerea , statutul , tot ce vrea p...la lor , prin vot , daca nu le convine. Insa , tot din discutiile cu cei din Salaj , chiar in barci , la Sacalaia , nu s-a exprimat nimeni ca n-ar fi ceva ok , culmea , o sustineau pe Vera. Asta fara sa stie cine sunt , ca o cunosc , etc...
CONCLUZIE - lasati-o naibii de treaba , trebuie sa futeti si sa scuipati tot ce-i bun? Nu ca nu se fac greseli , dar se incearca sa se miste ceva. Insa , permanent , unii trebuie sa fie de-a latu'.
FINAL- fute-i pe cei de la Cluj , prea le-a trecut usor judetul... dar , vorba BUG , "n-ai fost acolo..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Deci, fara deci:) sunt membru AJVPS Salaj, nu si CSPS Meses, asadar, in mod normal cu restul lumii, ma astept sa pot concura liber, fara a fi obligat sa mai platesc o taxa care sa-mi permita acest lucru. Eu stiu ca asociatia si apartenenta la aceasta este cea care iti da dreptul sa concurezi si nu clubul, cel putin asa e deocamdata.
Un club sportiv este acelasi, are aceleasi indeletniciri, obligatii. Sa atraga sportivi de clasa, sa atraga sponsorizari, etc. Cam ca si la fotbal. Or eu nu am auzit de fotbalisti care sa fie obligati sa plateasca pentru a juca intr-o echipa....E cam pe dos. In fine. Sa nu se inteleaga gresit, legitimarea e una, iar sustinerea financiara e alta. Momentan cred ca este una si aceeasi, sau cineva, undeva nu intelege. Mai exact, platesc X lei pentru legitimare, iar clubul asigura o serie de facilitati din sponsorizari, chiar daca la inceput nu toate...Sau nu?
Nu fut si nu scuip ceea ce e bun, ci ceea ce pute si se face subiectiv, discretionar, etc. Cum spuneam, sunt membru AJVPS Salaj si imi permit sa critic...sa injur ca si altii nu...
In fine, nu ma mai balacaresc pe aici ca nu e cu cine. Sunt putini cei cu minte si pe care o si folosesc, iar cei direct implicati, o au doa pentru a nu le pluti capul cand se scufunda sub apa...

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 08:23 
Neconectat

Pt stiinta ta , avem un statut care trebuie respectat !Calitatea de membru al asociatiei noastre nu-ti da dreptul sa fii nesimtit !
Cu tine am terminat orice discutie ! Poti sa faci parte si din Parlamentul Romaniei !

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 11:58 
Neconectat

alintudose scrie:
trebuie sa futeti si sa scuipati tot ce-i bun? Nu ca nu se fac greseli , dar se incearca sa se miste ceva. Insa , permanent , unii trebuie sa fie de-a latu'.

...Spune-mi si mie ce e bun in a institui o regula prin care trebuie sa mai faci parte si dintr-un club ca sa poti participa in campionat, cand participarea la acel campionat are ca si singura conditie calitatea de membru AGVPS? Stii tu ca eu scuip cand se face ceva bun? Nu am nimic impotriva cu Vera, doar ca strangerea de fonduri ar trebui sa fie benevola, nu obligatorie.

Daca membrii de acolo nu au nimic impotriva bravo lor. Asta inseamna ca pun suflet in ceea ce fac. Problema este ca astfel se creeaza precedente si alte asociatii unde se poate aplica gresit aceasta atragere de fonduri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]